QXL.dkKategorierFilm & SerierHD-DVD/Blu-Ray HD-DVD

HD-DVD

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Tips til en god HD handel:
Oplys i varebeskrivelsen vigtige tekniske detaljer såsom billed- og lydopløsning (ex. 1080p, Dolby Digital Surround 5.1), aspect ratio (ex. Widescreen). Skriv også gerne hvis der er ekstra materiale bl.a. trailere, behind-the-scenes, alternative lydspor m.m.
Hvis der er vigtige oplysninger som køber skal bruge for at se filmen, så husk at skrive dem også. Hvis du som køber/byder er i tvivl, så brug funktionen 'stil sælger et spørgsmål'.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
spartacus stanley kubrick hd dvd forseglet "Spartacus" Stanley Kubrick, HD-DVD forseglet 16/5/2021 21:46 0
30,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Nyder du at kunne leve dig ind i en god film, og går du op i den helt sublime filmkvalitet? Så er der noget at hente her hos QXL. Her kan du nemlig købe HD-DVD til den rigtige gode filmoplevelse, til priser, som ikke når kvaliteten til sokkeholderne. Om du blot ønsker at have en god film liggende til søndag eftermiddage, eller du er ved at udvide din egen hjemmebio, så er det her du kan finde film for kræsne filmelskere. Har du selv HD-DVD film liggende, som du allerede kender forfra og bagfra, så er det måske på tide, at sælge videre her og få råd til at gå på nye opdagelser i det levende filmmarked du finder her på QXL.
Opdateret: 15/5/2021 17:20.