QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHunde & Tilbehør Kurve & senge

Kurve & senge

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
sleeper 5 plastikseng moerkegraa 96 x 68 x 37 5 cm Sleeper 5 plastikseng mørkegrå, 96 x 68 x 37,5 cm 23/5/2021 14:14 0
100,- DKK

Viser: 1  af  1  linjer

1 |
Din hund fortjener at ligge og bo godt. Derfor kan du på QXL finde din hunds næste kurv eller seng. Inde på QXLs auktioner over hundekurve og hundesenge kan du finde alverdens forskellige slags. Der er hundekurve og hundesenge, der er lavet af pileflet, men også kurve og senge der er lavet af det blødeste stof og med den blødeste pude eller madras i. Der er et væld af forskellige størrelser og designs, ligesom der er forskellige mærker af hundesenge og hundekurve. Så hvis du ønsker at finde en god og blød seng eller kurv til din hund, så klik et smut forbi QXLs auktioner med det samme.
Opdateret: 15/5/2021 09:40.