QXL.dkKategorierDyr & TilbehørHeste, Pony & rideudstyr Sadler

Sadler

RSS Feed
Kategorier
Avanceret søgning
Gør et kup
Fordi det handler om levende væsner gælder der særlige betingelser for auktioner med dyr på QXL.dk. De er til for at sikre den bedst mulige handel – både for dig og dyrene.

I forbindelse med auktioner med levende dyr, har køber og sælger ret til at annullere handlen, hvis den ikke tilgodeser dyrets tarv - f.eks. skal hvalpe være 8 uger gamle og killinger 12 uger gamle, før de må sælges. Du kan tage kontakt til Dyrenes Beskyttelse eller Inges Kattehjem, som giver råd og vejledning. Hvis dyret sælges under uacceptable forhold, kan du kontakte os, så vi kan lukke sælger.
1 |
Produkt Slut Bud Pris
western sadel junior usa flot Western-sadel junior USA flot 18/5/2021 11:56 0
350,- DKK
4062 hestesadel i kraftig laeder 4062, Hestesadel i kraftig læder 20/5/2021 20:03 0
1280,- DKK

Viser: 1-2  af  2  linjer

1 |
For at kunne ride bedst muligt, bør man have en god sadel. En sådan kan du finde herinde på QXL. Der er alverdens forskellige slags sadler, som passer til forskellige heste og ponyer, og som findes i forskellige designs og farver. Der er både sadler til dressur og i westernstil, men du kan også være heldig at finde en god kombi sadel, der kan bruges til forskellige formål. Der er mange forskellige mærker af sadler. Du kan blandt andet finde en Don Rodrigues, en Kentaher eller en Stübben sadel. Skynd dig ind på vores auktioner over sadler!
Opdateret: 15/5/2021 10:23.