QXL.dkArkiv

Annonce:

Vælg et iPhone cover der matcher din livsstil

Rigtigt mange af os render rundt med én i lommen. En iPhone altså. Derfor er der også mange, der kan nikke genkendende til den ærgrelse, der følger med, hvis man kommer til at tabe den. En iPhone er nemlig meget skrøbelig, og der skal meget lidt til, før den får skrammer, buler, ridser eller i værste fald holder op med at virke. Heldigvis bugner markedet med beskyttelsestilbehør til netop iPhones, og det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan du kan beskytte din iPhone. Covers er imidlertid ikke bare beskyttelse, de er også en mulighed for at sætte et personligt præg på din telefon. Du kan få stor gavn af at vælge et cover, der passer til din livsstil, og det er netop det, vi tager et kig på i denne guide. Læs med, og find inspiration til effektiv, personlig og praktisk beskyttelse til din iPhone.

Vælg et iPhone cover der matcher din livsstil

Praktisk, stilfuld og effektiv beskyttelse

En af de meget populære løsninger, når det kommer til iPhone-beskyttelse, er et læderetui. Læderetuiet er foretrukket af flere årsager. Vigtigst af alt er det meget effektivt, og det beskytter mod alle former for skader, fra de uskyldige brugsridser til alvorlige stød, slag og tab.

Udover at være et effektivt beskyttelsesmiddel er læderetuiet også praktisk på flere måder. Etuiet beskytter f.eks. hele telefonen, så du ikke behøver beklæde telefonens skærm med panserglas eller beskyttelsesfilm. Desuden er der som oftest indbygget kortholder i læderetuiet, hvorfor du kan blive fri for at bære rundt på din pung, hvis du beklæder din iPhone med et læderetui. Endelig er læderetuiet meget eksklusivt af udseende, og hvis du vil give indtryk af at være tjekket og have styr på tingene, er et læderetui måske vejen frem for dig.

Covers med gang i

Mens læderetuiet er oplagt til dig, der fører en tjekket og stilfuld livsstil, findes der også et væld af forskellige covers til dig, der elsker fest og farver. Hvis du ønsker dig et cover med lidt mere spræl i, kan du for eksempel investere i et plastcover i pangfarver eller måske endda med glimmer. Et festligt cover er oplagt til dig, der gerne vil signalere til omverdenen, at du er en spraglet og farverig person.

Se også: Smarte covers sikrer din iPhone maksimal beskyttelse

Du skal dog være opmærksom på, at bagcovers i plastik primært beskytter mod brugsridser. Hvis du er uheldig, klodset eller har tendens til at tabe din telefon ofte, må det anbefales, at du investerer i et støddæmpende cover. Det kunne være et læderetui, men hvis du gerne vil have et lidt mere ungdommeligt cover, kan du også vælge at anskaffe et gummi- eller silikoneetui. Gummi- og silikonecovers findes i alverdens forskellige sjove og festlige designs, så det er bare at vælge det, der passer dig bedst.

Covers til den aktive livsstil

Smartphones har revolutioneret mange aspekter af vores liv, og et af de punkter, hvor man virkeligt mærker det, er på motionsområdet. Der er rigtigt mange fordele forbundet med at medbringe telefonen på løberuten eller i fitnesscentret. Det giver dig bl.a. mulighed for at høre musik og holde styr på din resultater.

Hvis du vil bruge din iPhone til træning, har du brug for de rette covers. Løber du meget, er det eksempelvis oplagt at investere i et iPhone løbearmbånd. Hvis du ikke bryder dig om at have noget fastspændt om armen, kan du også vælge at anskaffe et mavebælte til din iPhone i stedet. Til cykelentusiasten kan det anbefales at investere i en cykeltaske, der passer til din iPhone. Både cykeltasker, mavebælter og løbearmbånd har til formål at holde telefonen i sikkerhed, mens du træner, og hvis din iPhone er en del af din aktive livsstil, er det alfa og omega at have beskyttelsesudstyret til telefonen i orden.