QXL.dkArkiv

Annonce: Dette indhold er sponsoreret

Undgå at betale for meget i salær hos Brikk

I et boligsalg ønsker de fleste at få boligen solgt på kortest mulig tid til færrest penge. Ved at benytte dig af en Brikk ejendomsmægler, er dine vilkår og ønsker til et boligsalg i centrum fra begyndelsen, og udføres til en pris, du ikke ville skulle betale hos andre ejendomsmæglere. Ejendomsmæglerfirmaet Brikk er bygget op med et mål om, at give boligsælgere en langt bedre service og mere gennemsigtighed til en mere acceptabel pris, end der ellers kan opleves i ejendomsmæglerbranchen. Idéen om at betale mindre for mere, er en tilgang der har vundet sit indpas hos de fleste af Brikk’s kunder, hvilket også ses, i og med, at Brikk er blandt Danmarks bedst anmeldte ejendomsmæglere.

Undgå at betale for meget i salær hos Brikk

Aftal et bankmøde

Er du midt i en proces, hvor du skal have solgt din bolig, mens du er på jagt efter en ny, så er det en god idé, at sikrer sig, at du har råd til dit kommende hjem. Derfor er det vigtigt, at aftale et møde med din bank, så du kan fastslå hvorvidt et boliglån er muligt. Dette gør det ikke blot nemmere for dig at frasortere de mange tilbud, der findes på boligmarkedet, men det gør det ligeledes nemmere for din ejendomsmægler at finde det helt rigtige hjem til dig - til en god pris.

Fremstil krav til din kommende bolig

Ved at fremføre nogle ønsker til din kommende bolig, gør du processen lettere for den pågældende ejendomsmægler, der skal opspore din potentielle nye bolig. Det kan eksempelvis være krav til afstanden til den nærmeste skole, eller at der skal være natur i nærområdet. Det kan også være krav til grundens kvadratmeter. Hos Brikk er kundens ønsker i fokus, hvilket tydeliggøres i deres grundlæggende syn på ejendomshandlen. Hos Brikk drejer ejendomshandel sig nemlig om meget mere end blot boligsalg. For Brikk handler boligsalg ligeledes om drømme, håb og glade kunder, hvorfor du som boligsælger, altid kan regne med, at opleve et tilfredsstillende boligsalg med Brikk som din ejendomsmægler.