QXL.dkArkiv

Annonce:

Tre gode råd til, hvordan du vænner din hund til buret i bilen

Dette indhold er sponsoreret

Der er mange gode grunde til, at du burde lære din hund at kunne være i en transportbur i bilen. Det er både det sikreste for dig og din hund, skulle i ende i en kollision, mens det samtidig kan hjælpe med at gøre hunden rolig under transporten. Dog er det vigtigt, t du vænner din hund til buret fra den er hvalp, og derfor får du i denne artikel tre gode råd til, hvordan du kommer bedst i mål med processen. Mangler du inspiration til billige hundebure og specielt hundebur til bil, så kan du se mere her.

Tre gode råd til, hvordan du vænner din hund til buret i bilen

Find noget, som dufter af hjemmet eller af dig

Vil du gerne have, at din hund skal være tilpas i hundeburet, så er det vigtigt, at du finder forskellige ting, som du kan lægge i hundeburet, som dufter af dig og af hjemmet. Dette gør, at hunden er mere rolig, hvilket gør, at hunden vil være mere tilpas, når den skal være i buret. Dette kan blot være et gammelt hovedpudebetræk, som du har sovet med, eller det kan være et lille tæppe, som dufter af hjemmet. Dette gør det langt nemmere for din hund af vænne sig til buret.

Vær generøs med dine godbidder

Når du skal lære din hund, at hundeburet er en positiv ting i dens liv, så er det vigtigt, at du gør det i et langsomt tempo med masser af ros og godbidder, hver gang, at den benytter det, som du finder passende. Dette betyder, at du først skal have hundeburet i hjemmet, før du kan bruge det i bilen. Her skal den lære, at buret ikke er farligt, og her skal du give mange godbidder, når det frivilligt går ind i buret og er i længere tid. Efterfølgende kan du så flytte buret til bilen, hvor du så kan bruge buret under kørslen.

Start helt fra hvalpetiden

Vil du gerne sikre dig, at din hund er tilpas i hundeburet både i hjemmet, men også i bilen, så er det vigtigt, at du starter, når hunden er hvalp. På denne måde øver du træningen med hunden, mens den er i sin mest lærenemme alder, og du kan altså nemmere skabe de omstændigheder, som gør, at hvalpen ser buret som noget positivt, og som noget, der ikke er værd at være bange for. Husker du dette, så kan du hurtigt vænne din hund til at bruge hundeburet på ingen tid.