QXL.dkArkiv

Annonce:

Tæppet der kommer til sin ret i enhver sammenhæng!

Der er meget forskel på, om du bor i et nybygget og moderne hus, i den traditionelle murermestervilla, i en lejlighed eller noget helt fjerde. Det, som der ikke er forskel på, er den perfekte tæppeløsning for dig. For lige godt hvad du bor i, om du har planer om at bo der for evigt eller ej, så kan du være sikker på, at tæppeløsningen for dig kommer i form af et kelimtæppe.

Tæppet der kommer til sin ret i enhver sammenhæng!

Kelimtæpperne, der oprindeligt kommer sydfra, er ligeså forskellige og unikke som vi mennesker er. Alligevel har de fundet vej til Danmark, og har for alvor slået igennem på det danske indretningsmarked, til stor glæde og gavn for enhver. Med størrelser fra 105x234 centimeter til 252x326 centimeter er du sikker på at kunne finde tæppet til netop dine behov.

Med et væld af forskellige designs, former og farvekombinationer vil der altid være et kelimtæppe, der passer ind. Ligegodt om det er en kelimløber til gangen, et mindre kelimtæppe til badeværelset eller et stort til stuen i mangler, så kan du være sikker på, at det perfekte og ganske unikke kelimtæppe er til at finde!

Den sikre investering

Kelimtæpperne kommer med historier helt op til 80 år gamle. Alligevel sælger de stadig som varmt brød den dag i dag. Sagt med andre ord, så er kelimtæpper udødelige klassikere!

Du kan med fordel sælge tæpperne videre efter brug, eller give dem videre fra generation til generation. Ikke nok med, at de stiger i affektionsværdi, så forbliver kelimtæpperne også mindst lige så materielt værdige.

Tæpperne er i forvejen forbundet med en lang historie og tæt knyttet til traditioner. Det vil derfor være lige i kelimtæppets ånd at give tæpperne videre.

Hvis du også er vild med at gøre en god investering, eller bare er inspireret eller nysgerrig, så kan du med fordel se mere på Markwaldorf.dk