QXL.dkArkiv

Annonce:

Spar penge på ferien

Efteråret er så småt begyndt at lægge sig over os. Uden for vinduet regner det, og det er tydeligt at se på træernes blade, at de ikke vil beholde deres grønne farve for evigt. Det er ikke lang tid siden, der stadig var sol og sommer i Danmark, og derfor er det svært ikke at længes tilbage.

Spar penge på ferien

Vejret bliver ringere

Det er ikke mange dage siden, at danskerne gik rundt i shorts og korte ærmer. Selvom det var sidst i august, var der ikke noget, som satte en stopper for at temperaturerne nåede helt op, så dagene blev kvalificerede som såkaldte sommerdage.

Nu er vejret slået om. Regnen falder, og går man langs fortovet, må man springe til siden for ikke at blive oversvømmet, hvis en bil kommer kørende hurtigt forbi gennem en vandpyt. I sådanne situationer kan man godt længes tilbage til den danske sommer.

Den danske sommer kommer sandsynligvis ikke tilbage, før til næste år. Hvis du selv vil gøre noget for at få varme og sol, kan det være en god idé at rejse sydpå.

Der er mange muligheder for sol og varme

Rejser man længere sydpå i Europa, er der massere af lande, som stadig har sol og varme, selvom det danske vejr ikke længere lever op til sommerens standarder. Lande som kunne være oplagte muligheder er lande som Grækenland, Spanien og Italien.

Disse lande har på nuværende tidspunkt stadig temperaturer, som minder om den danske sommers. Dog er det ikke helt billigt at rejse, og måske har du allerede rejst én gang i år. Dette behøver dog ikke at afskrive ferien, da der er mulighed for at spare penge på ferien.

Lej en bil på ferien til Kreta - men lej en billig én

Et godt tip, hvis du skal på ferie til Kreta er: Lej en bil på ferien. Det kan være en rigtig stor fordel at have en bil, når man er på ferie på Kreta. Ofte ligger der mange gode oplevelser og venter, hvis man blot kører lidt uden for byerne.

Det er vigtigt at finde en billig biludlejning på din ferie, hvis du vil spare penge. Der er mulighed for at sammenligne priser, da der kan være stor forskel fra biludlejning til biludlejning. Se mere på denne hjemmeside, og find ud af hvor meget du kan spare.

Lej en bil på ferien. Hvis du finder en billig biludlejning, kan du få mange flere oplevelser på ferien, end hvis du skal bruge tid på offentlig transport. Alt efter hvor meget du rejser, kan det betale sig at leje en bil, hvis man lejer den hos en billig biludlejning.

Spar penge på overnatning

Udover, at der kan være penge at spare, hvis man finder en billig biludlejning, kan der også være mange muligheder for besparing på overnatninger. Man kan naturligvis vælge at gå uden om dyre hoteller, men det behøver ikke at være hostels med kæmpe sovesale, som er alternativet.

Mange steder er der lejligheder, som privatpersoner lejer ud, når de selv er ude at rejse. I mange tilfælde er disse lejligheder både billigere og ligger mere i centrum af byerne.