QXL.dkArkiv

Annonce:

Spar penge og plads i tøjskabet

Genbrug er moderne og mere omtalt end nogensinde før. Når vi genbruger, så mindsker vi produktionen af nye varer, da efterspørgslen bliver mindre. Ens er det, når tingene vi smider ud, skal destrueres. Det er ikke godt for klimaet på den måde vi behandler disse ting på. Det klima vi er ved at skabe, er det klima vores børn og børnebørn skal leve i, så vi skal passe på det, således vi passer på os selv. En måde hvorpå vi kan gøre dette, er at genbruge vores møbler, vores tøj og overveje de materialer vi bruger. Når vi snakker klima, er maden i stort fokus, men vi glemmer det som gemmer sig i hjemmet, og specielt inde i tøjskabet. Læs herunder, hvordan du kan spare penge og plads i skabet.

Spar penge og plads i tøjskabet

Ryd op i dit tøjskab

En gang imellem trænger tøjskabet til en ordentlig revurdering. Typisk har vi danskere langt mere tøj i skabet end nødvendigt og bestemt mere end vi bruger. Du kan tage et stykke tøj ud ad skabet og spørger dig selv; har jeg brugt denne indenfor det seneste år? Det kan være en udfordring, men prøv at fortælle dig selv, at du højst må have 40 stykker tøj. På den måde vil du sætte mere pris på dit tøj og få et andet syn på, hvornår du egentligt har brug for nyt tøj.

Upcycle dit tøj

Hvis du har fundet en del tøj i skabet, som du ønsker at smide ud, så overvej en ekstra gang. Kan bukserne laves om til et par shorts? Kan kjoles laves om til den T-shirt du stod og manglede? Med lidt kreativitet kan du give dit tøj nyt liv og spare penge på at genbruge det du i forvejen havde liggende. Hvis dit liv ikke emmer af kreativitet, så sælg dit tøj eller henstil det ved din lokale genbrugsforretning eller dit lokale loppemarked.

Køb miljøvenligt tøj

Det er ikke kun ved at genbruge vores tøj, at vi bliver mere klimavenlige, men også i det vi går ud og køber. I de forskellige stoftyper er der brugt forskellige metoder og måder til at fremstille tøjet på, hvor noget er mere miljøbevidst end andet. Hos Ugle Unger kan du finde tøj til dit barn, som er miljørigtigt ved at undgå kemikalske stoffer i tøjet og måden det fremstilles på. Er din plan at blive mere bæredygtig for dig og dine børn, så køb økologisk babytøj her hos UgleUnger og sikre dig, at dit barn tidligt i livet bliver gjort bevidst om vigtigheden af bæredygtighed.