QXL.dkArkiv

Annonce:

Skab synlighed og få flere kunder med reklamegaver

Gør dine kunder glade med gratis reklamegaver - og få spredt ordet om din virksomhed.

Skab synlighed og få flere kunder med reklamegaver

At få lavet reklamegaver til din virksomhed kan tjene som både en praktisk og effektiv måde at få flere kunder på. Det er vigtigt at vælge gaver, der både er iøjnefaldende og nyttige - og så skal du vælge reklamegaver, der tydeligt viser din virksomheds logo. Overvej din virksomheds niche image, når du vælger reklamegaver til at tiltrække nye kunder - og bevare tilfredse eksisterende kunder. I denne artikel kan du læse mere om, hvad du kan overveje, når du skal vælge dine fremtidige reklamegaver.

Kuglepenne og blokke

Kuglepenne og blokke er gode reklamegaver, fordi der er en sandsynlighed for, at folk kommer til at bruge dem hver dag. Du behøver ikke vælge de dyreste udgaver, men sørg for at produkterne reflekterer din virksomheds image. Blokke og kuglepenne som er farverige vil med det samme få en kundes opmærksomhed og indikere, at din virksomhed er sjov og munter. Elegante kuglepenne med dit logo trykt på i afdæmpede farver indikerer, at din virksomhed er tjekket og sofistikeret. Dette er en firmagave, som ikke behøver at koste dig alverden, men som kan have stor effekt i forhold til at sprede ordet om din virksomhed.

Krus og vandflasker

De fleste arbejdende folk får sig en kop te eller kaffe om morgenen og i løbet af dagen - og de har ofte også en flaske med vand stående på deres skrivebord. Derfor er et krus eller en flaske med dit firmalogo, slogan eller kontaktinformation printet på en effektiv måde at mindre forbrugerne dig og din virksomhed på. Vælg enten vandflasken eller kruset i din virksomheds officielle farver, eller vælg en neutral farve som sort eller hvid, så dit logo fremstår tydeligt.

Tøj til alle og enhver

Hvis du er i mode eller sportsudstyrs-branchen, så kan tøj med dit logo på være en god måde at sprede ordet om din virksomhed på. Sweatshirts og hættetrøjer med dit slogan eller din hjemmesideadresse printet på gør, at kunderne ubevidst bliver mindet om din virksomhed hver gang, de tager tøjet på. Hvis du vælger en lækker kvalitet, bliver det forhåbentligt dine kunders yndlingstøj, som de elsker at have på - og så får de rigtig spredt ordet om dig, når de bevæger sig rundt ude i verden.

Musemåtter til kontoret

De fleste mennesker bruger en computer hver dag, så at få lavet nogle musemåtter med din virksomheds logo på, kan holde dig i forbrugernes tanker uden at du skal opsøge dem aktivt. Det er en fordel at skrive så mange detaljer om din virksomhed som muligt på musemåtterne, så kunderne ikke skal lede efter dem selv. Medtag gerne din hjemmeside, dit telefonnummer og linkadresser til dine sociale medier på musemåtterne. Vælg en farve til musemåtten som man ser, men som ikke er alt for overvældende. Det er ikke alle, som gider at se på en skriggul musemåtte hver dag, så her kan du med fordel vælge en mere afdæmpet farve.