QXL.dkArkiv

Annonce:

Skab liv i dit hjem med plakatkunst på væggene

Det er populært som aldrig før at indrette sig med kunst på væggene. Særligt indrammede plakater vinder indpas i de danske hjem, og det er der en god grund til. Det er nemlig utroligt nemt at anskaffe sig fine plakater, der passer ind i enhver boligindretning. Hvis dine hvide vægge skriger på nyt liv, er der derfor god grund til at lave en smuk billedvæg med plakater i forskellige størrelser. Du kan finde plakater i smukke farver, grafiske prints og fin fotokunst, der hver især passer til de forskellige rum i din bolig. Fordelen ved plakater er desuden, at de er lette at skifte ud, hvis du bliver træt af de gamle plakater og får lyst til at give din billedvæg et nyt udtryk.

Plakater som alternativ til dyr kunst

Hvis pengene er små, eller hvis du godt kan lide jævnligt at udskifte billederne på din væg, er plakater et rigtig godt alternativ til dyr kunst. Og der er masser af plakater at vælge imellem. Hvis du skal følge trenden inden for plakatkunst, skal du særligt være på udkig efter stregtegnede kvinder og geometriske former, der fungerer godt sammen. På Minida.dk kan du finde plakater, der passer til din stil. Hvad end det er køkkenet, stuen eller børneværelset, der skal piftes op med ny kunst på væggene, kan du finde plakater i alle prisklasser på Minida. Her finder du alt fra dyreprints til søde børnemotiver og detaljeret fotokunst.

Når du skal på udkig efter plakater til din bolig, er det en god idé at vælge plakater, der harmonerer med den øvrige indretning. Samtidig er det din mulighed for at skabe et helt unikt udtryk, der betyder noget særligt for dig. Hvis du rejser meget, kan du købe plakater på dine rejser, som kan indgå i din billedvæg. Du kan også forstørre dine fotografier og ramme dem ind, hvilket giver et meget personligt og nostalgisk udtryk.

Sådan laver du en smuk billedvæg, der komplementerer din indretning

Når du skal lave din billedvæg, er det en god idé at placere alle billederne på gulvet foran væggen. Det giver dig en bedre fornemmelse af, hvordan billederne fungerer sammen, og du undgår dermed at slå huller i væggen tilfældige steder. Før du hænger dine billeder op, bør du overveje, hvilken stil du er til. Der er nemlig utallige måder at skabe fine billedvægge på. Hvis du eksempelvis gerne vil skabe et tilfældigt look, kan du hænge billederne op på hele vægfladen uden nogen form for orden. Hvis du derimod foretrækker et mere stringent udtryk, kan du vælge at placere dine billeder lineært og holde samme afstand mellem dem. En anden mulighed er at fokusere mere på farver. Du kan blandt andet lade din billedvæg spille sammen med din øvrige indretning ved at lade farverne i din billedvæg komplementere farverne på møblerne i rummet. Du kan også vælge at holde billedvæggen i samme nuance, så de forskellige plakater tilhører samme farveskala. Det kan være med til at skabe en rolig stemning, hvis der ellers sker meget i rummet.