QXL.dkArkiv

Annonce:

Skab hjemlig hygge med en miljøvenlig biopejs

I en tid hvor miljøet og klimaet er i fokus, er det ikke blot politikkerne og olieselskaberne, der har et ansvar. Vi bærer alle et fælles ansvar for naturens velvære og planetens overlevelse. Overvej derfor hvilken indvirkning dit liv har på omgivelserne.

Her får du et par tips til, hvordan du kan leve et mere miljørigtigt liv.

Skab hjemlig hygge med en miljøvenlig biopejs

Biopejs; en flot løsning til den miljøbevidste forbruger

Når de kolde måneder melder deres ankomst, så er det en selvfølge at vi opholder os mere indendørs. Vinteren er lang og timerne med sollys er få. I den sammenhæng elsker vi danskere åben ild og stearinlys i hjemmet.

Men ikke alle har mulighed for brændeovn eller almindelig pejs. Her kan man vælge at pryde hjemmet med en biopejs.

En biopejs kører på bioethanol, hvilket er sprit produceret på organiske materialer. Dette betyder at du kan skabe den efterspurgte hygge i hjemmet, uden at bidrage til en stor CO2 udledning.

Hos Biopejs-shop.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige biopejse, og dermed finde netop det design der passer til dit hjem og dine behov.

Indtænk genbrug i din dagligdag

De problemer vi møder i forhold til klimaet skyldes i grove træk den store CO2 udledning vi i fællesskab producerer. Derfor er den miljørigtige løsning for vores natur mindre produktion og mere genbrug.

Du kan derfor selv være med til at reducere menneskets negative indvirkning på omgivelserne ved at genbruge mere.

Husk f.eks. altid at smide dit pap, papir, metal eller plastik til genbrug. Ved at have adskilte beholdere til de forskellige materialer kan du holde dit skrald adskilt på en nem og praktisk måde.

Dertil kan du forsøge at undgå diverse former for engangsemballage. I stedet for at købe kildevand flere gange om ugen, kan du i stedet investere i en drikkedunk, som du kan fylde op hver dag og bruge i flere år.