QXL.dkArkiv

Annonce:

Shop møbler på nettet

Mange danskere vælger i stigende grad at købe deres møbler på nettet, når de skal indrette deres bolig. Tidligere foretræk de fleste at købe deres møbler i en fysisk butik, hvor de kunne afprøve møblerne og få en bedre fornemmelse af farver, tekstil og materiale. I dag tilbyder de fleste møbelbutikker online service, og det er blevet nemt at bestille sine møbler på nettet. Fordelene ved at shoppe online er da også til at få øje på. Når du shopper på nettet, har du adgang til et væld af møbelforretninger, og det er nemt at sammenligne udvalget i de forskellige butikker. Du slipper dermed for at køre rundt til forskellige møbelbutikker i jagten på den helt rigtige sofa eller de perfekte lamper.

Tænk bæredygtighed ind i din indretning

At tænke bæredygtigt vinder større og større indpas, og det er derfor oplagt også at tænke i bæredygtighed, når du skal købe nye møbler eller nips til dit hjem. Hvis du elsker at læse boligmagasiner og holde dig opdateret på de nyeste indretningstrends, kan du med lidt snilde og kreativitet sagtens kombinere de nyeste trends med en bæredygtig tilgang. Eksempelvis spås pastelfarver at blive populære som vægfarver i 2019. Du behøver dog ikke at male en hel væg for at følge moden. Du kan sagtens gå på loppejagt og finde keramik, glas og kunsttryk i de populære pastelfarver.

En af de store trends i 2019 er desuden tørrede blomster og grene. Fordelen ved at bruge tørrede blomster som et dekorativt element i din bolig er, at de er langtidsholdbare. Der anvendes ofte sprøjtegifte i produktionen af friske blomster, samtidig med at de ofte transporteres langt, før de lander i butikkerne. Tørrede blomster er derfor et bæredygtigt alternativ til friske blomster.

Forny din bolig med genbrugsmøbler

En anden måde at tænke bæredygtighed ind i sin indretning på er ved at købe genbrugsmøbler. Og hvis du er typen, der godt kan lide møbler med kant, er det oplagt at gå på jagt efter brugte møbler. Brune nuancer i boligindretningen er en af de nye trends i 2019, og hvis der er en farve, der kendetegner 60’erne og 70’erne, er det netop brun. Der er derfor rig mulighed for at inkorporere brunt i indretningen, hvis du leder efter lopper til din bolig.

Selvom det kan være hyggeligt at besøge diverse loppemarkeder, findes der også et utal af webshops på nettet, hvor du kan købe fine genbrugsmøbler. Genbrug er populært som aldrig før, og det er blevet meget moderne at indrette boligen med en kombination af nye møbler og genbrugsmøbler. Du har derfor rig mulighed for at finde fine lopper på nettet, der kan være med til at gøre din indretning helt unik.

Om du køber nye møbler eller genbrugsmøbler, er det vigtigt med en god indboforsikring. Med en indboforsikring er du sikret, hvis du får indbrud i dit hjem, eller der sker skade på nogle af dine ting. Find din indboforsikring på forsikringsportalen.dk, og læs mere om, hvordan du kan forsikre dig mod indbrud og skader.