QXL.dkArkiv

Annonce:

Saml dine lån og spar penge

Hvis du er typen, der har svært ved at overskue, at du har en masse forskellige lån en masse forskellige steder, så er et samlelån nok noget for dig. Du kan ovenikøbet spare rigtig mange penge på at samle dine lån! Læs med her og lær hvordan.

Saml dine lån og spar penge

Det kan godt være svært at holde det kølige overblik køligt, når det kommer til privatøkonomien. Der er faktisk en ret stor risiko for, at dit overblik bliver brandvarmt og kaotisk, hvis du har taget mange lån forskellige steder.

Det kan være en stor fordel at samle sine lån, så man har dét mindre at skulle holde styr på. På den måde bliver det lettere at overskue økonomien i det hele taget, men ikke nok med det - økonomien bliver faktisk også bedre. Et samlelån kan nemlig hjælpe dig til at spare en hel del penge på sigt.

Ansøg om et samlelån og kom i gang allerede i dag

Der er altså mange fordele ved at samle dine lån, og dem skal vi nok komme ind på i det følgende. Men hvis du allerede nu spekulerer på, om det er svært eller dyrt, og om du bare skal opgive det igen, så kan vi hurtigt og klar svare: Nej, det er super nemt og ikke dyrt at samle dine lån.

Hos en service som Bankly skal du bare ansøge ved hjælp af en meget simpel formular, der giver sig selv. Når du blot har udfyldt denne ene ansøgning, sørger tjenesten for, at ansøgningen bliver sendt ud til alle de banker, som er med i samarbejdet. Det er nemt, og det er fuldkommen gratis.

Hvad er et samlelån?

Et ‘samlelån’ er et dejligt logisk ord, der faktisk nogenlunde giver sig selv. Med et samlelån samler du nemlig alle dine lån ét sted, i ét samlet lån. Både gæld og alle dine udgifter kan altså samles her, og det gør hele molevitten en hel del mere overskueligt at have med at gøre.

Ved at samle dine lån hos én enkelt långiver får du en række fordele. For det første kan du hvile hjernemusklerne lidt, fordi du ikke skal på overarbejde, hver gang du skal tænke på dine lån. For det andet betyder det, at du får mere luft i økonomien og spare penge.

Sådan sparer du penge med et samlelån

Og hvorfor sparer du så penge? Jo, det handler først og fremmest om, at du nu kun har én rente, og det kan altså på sigt komme til at betyde rigtig meget for din pengepung. Dit samlelån fremgår nu som ét enkelt lån, og derfor har du kun én månedlig ydelse.

Hvor du før betalte af på flere lån med hver sin høje rente, har du altså nu et enkelt lån med en lavere rente. Det lyder måske ikke af noget særligt, og det kan godt være, at det ikke ligefrem kan gøre dig til millionær, men det kan faktisk spare dig mange tusinde kroner.

Sådan samler du forskellige lån

Måske er du i tvivl om, hvorvidt du kan samle forbrugslån og andre usikrede lån? Heldigvis er svaret kort og godt: Ja. Du kan samle alt lige fra ferielån og kassekreditter til kviklån og forbrugslån. Det er fordi, at udbyderen ikke har sikkerhed for lånet.

Derimod kan du til gengæld så ikke samle dine sikrede lån, det vil sige fx boliglån og realkreditlån. Her har udbyderen af lånet nemlig sikkerhed for det, og det betyder, at de har ret til at stille visse krav til, hvad pengene kan blive brugt til.

Her er kravene for at kunne samle dine lån

Der er selvfølgelig visse krav, som du skal opfylde for at være kandidat til et samlelån. Fx skal du have en stabil økonomi og en vis kapital, for det gør dig attraktiv til et lån. Det betyder også, at du skal være fyldt over 18 år.

Det er også sandsynligt, at der er visse specifikke krav til, hvad din årlige indtægt skal være. Mange banker opererer med et minimum, hvilket skal give dem en vis garanti for, at du faktisk er i stand til at betale pengene tilbage. Det skal nemlig også gøres inden for en bestemt tidshorisont, og det skal jo se realistisk ud i forhold til din økonomiske situation.

Hvad skal du bruge pengene til?

Når først du er begyndt at få behagelig luft i økonomien, og du faktisk mærker, at du sparer penge med et samlelån, kan du overveje, hvad pengene skal bruges på. Det er selvfølgelig oplagt at lade dem gå til lånet, så du hurtigt får det betalt af, for det vil selvfølgelig opleves som den størst mulige økonomiske frihed.

Men måske får du også råd til en lille lækker ferie, en ny sofa eller en anden slags selvforkælelse? Du har næsten fortjent en lille gave, nu da du endelig fik taget tørnen med økonomien. Det kan nemlig godt virke både forvirrende og svært at overskue at få samling på sine lån. Men faktisk skal der ikke mere end få klik til at få det ordnet.