QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan vælger du en ny seng

Overvejer du at købe en ny seng, men måske har du svært ved at finde ud af hvordan du skal vælge den rigtige. En seng er en større investering, derfor er det godt at. Have gennemtænkt købet, og gjort sig nogle tanker inden man køber.

Sådan vælger du en ny seng

Hvornår skal du købe en ny madras?

Alderen på din madras spiller en stor rolle med hensyn til at vælge en ny. Som en generel tommelfingerregel er det sandsynligvis ikke en dårlig ide at overveje at få en ny, hvis din madras er over 8 år gammel. Denne regel gælder dog ikke for alle madrasser. Der er bestemt nogle, der er i stand til at strække sig ud over 8 år og stadig give den samme kvalitetsydelse. Den bedste måde at foretage en afgørelse er ved at kigge på dit sovemønster. hvis du er urolig, vågner op af smerter, ikke sover om natten, eller bare ikke føler dig godt udhvilet, kan det være på tide at overveje at udskifte din madras.

Hvilken type seng skal du købe

Der er fire typer overordnet sengetyper, som på hver deres måde fungerer godt til forskellige personer.

  • - Boxmadras Den mest simple sengetype på markedet, hvor benene påmonteres i bunden af sengen, og hvor du fra leveringen ikke har lang vej til en færdig seng. Det er en simpelt og robust seng
  • - Kontinentalseng En højere seng med flere madraslag. En sengetype, der giver en øget komfort, og du har flere muligheder for at tilpasse den til dine personlige behov.
  • - Madras og sengeramme Den mere klassiske seng, hvor du har madrassen indlagt i en sengeramme, og som visuelt giver dig et hav af muligheder.
  • - Elevationssengen Denne sengetype er til dig med et særligt behov eller blot et ønske om en justerbar seng, der kan justeres i hoved- og fodende.