QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan undgår du at smide dine gamle møbler ud

Indenfor møbel- og boligmode er det moderne med en retrostil, samt at hjemmet er spækket op med en masse antikviteter. Jo ældre, des bedre. Trods det er modens veje, er det også klimavenligt at genbruge sine ting, således andre får glæde af dem, og vi ikke lader noget gå til spilde. Når dødsboet- eller skilsmisseboligen skal tømmes, så ønsker vi ofte at det går meget stærkt, hvorigennem der er en stigende tendens til at smide det meste ud. Inden du gør dette, så læs denne artikel og få et indblik i genbrugens verden.

Sådan undgår du at smide dine gamle møbler ud

Giv dem en kærlig hånd

De møbler du fandt, som ikke helt er pæne nok til at sælge, men alligevel også for fine til at smide ud? Dem skal du beholde, give dem en kærlig hånd og så kan du med sikkerhed få dem solgt. Dette kunne være et spisebord i træ, som er blevet meget slidt. I stedet for at smide bordet ud, kan du slibe det ned og give det en god omgang lak, således det kan stråle på ny. Det kunne også være et par stole, som skal males om, puder der skal ombetrækkes eller sølvtøj, som skal pudses. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan opdatere sine møbler.

Inddrag børnene

I en hektisk og stresset hverdag, føler du måske ikke der er tid til renoveringsprojekter, når du også ville ønske dig mere tid med dine børn. I disse projekter kan du med fordel inddrage børnene. Det er godt at vise dem, at ting kan genbruges blot med en kærlig hånd. På samme tid kommer de væk fra de sociale medier og kan bruge deres kreativitet på en anden måde end de er vant til. Børn elsker at kunne udfolde sig og se, at de kan skabe noget.

Vær opmærksom på de gode designmøbler

De gode danske designmøbler er altid i høj kurs, og kan holde hele livet når du passer godt på dem. Inden du selv går i gang med at restaurere dine møbler, så kig godt efter hvilket mærke dine møbler har. Hvis de er i den dyre ende kan det sagtens betale sig at få en professionel til at restaurere dem. Er du bare træt af dine møbler og ønsker noget helt nyt, så kan du få dine møbler vurderet inden du prissætter dem. Der findes et utal af sider på internettet, hvor man kan sælge sine brugte møbler. Ønsker du et design der udtrykker en enkelthed og en ærlighed om, hvilke materialer og hvilket håndværk, der er gået i at lave det specifikke design og møbel – så er møbler fra Bent Hansen et udmærket bud på et tidsløst design, der udstråler et godt håndværk og en høj kvalitet i materialerne.