QXL.dkArkiv

Annonce:

[Sådan skaber du den perfekte entre]

Boligindretning er besværligt, og især når det handler om de mindre rum, og de rum, der blot bruges til gennemgang. Et af disse rum er entreen. Entreen skal leve op til sin funktionalitet, men må samtidig gerne være et pænt og nydeligt rum, da det er dette rum, du møder først som gæst, og ser som det sidste inden du går ud af døren.

[Sådan skaber du den perfekte entre]

Opbevaring

Opbevaring er, først og fremmest, den vigtigste funktion som entreen har. Entreen er nemlig det rum, hvor du stiller skoene, smider jakken og efterlader tasken, inden du bevæger dig videre ind i huset. Derfor er det en god ide med god opbevaring i entreen. Hvis entreen er stor nok, er det oplagt at have lukkede skabe til alt det overtøj, der ikke passer til årstiden. På denne måde kan man blot have de jakker fremme, som bliver brugt. Hos Roomformore.dk finder man brandet Roon & Rahn, som laver super fine møbler og knagerækker til entreen. Disse er holdt i naturmaterialet træ, som passer godt ind i de skandinaviske hjem, og som giver et æstetisk og stilrent udtryk.

Spejl

Et spejl er essentielt i entreen. Det er rart at kunne se sig selv i et spejl, lige inden man går ud af døren og møder verdenen. Et helkropsspejl er ideelt, hvis man skal tjekke tøjet ud med jakken på, men mangel på plads i entreen kan gøre det vanskeligt med et helkropsspejl. AYTM har flotte runde spejle i flere forskellige slags størrelser, og man kan derfor vælge lige den størrelse, der passer ind i ens egen entre.

Gulv

Det er vigtigt med et slidstærkt gulv i entreen. Det er nemlig her vi går ind med vores sko på, og på dette gulv vi går ud og ind ad døren hver evig eneste dag. Har man et fint trægulv, man gerne vil passe på, er det oplagt at lægge et gulvtæppe, så man undgår at skade gulvet for meget. FERM Living har fine gulvtæpper der ikke kun er funktionelle, men også smukke at se på.

Dekoration

Entreen er ikke det rum, hvor der er mest plads til at dekorere på, derfor må man her begrænse sig og blot have få, men fine dekorative elementer. Man kan fint hænge et lille billede i entreen, eller have blomster stående. Et godt tip er at vælge tørrede blomster, de har et fint udtryk og skal sjældent skiftes ud sammenlignet med friske. Man kan også have et duftlys stående, eventuelt fra Meraki. Så er der altid en dejlig duft, der byder både dig og dine gæster velkomne.