QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan sørger du for at få de bedste genbrugsting til auktionen

I jagten på de gode fund på auktioner eller loppemarkeder er genbrugsting som regel et godt bud. Det vrimler efterhånden med retro- og vintageting, som du kan købe for at pynte dit hjem. Du kan efterhånden købe genbrugsting alle vegne. Nedenunder får du et par gode tips til, hvad du skal lægge mærke til, når du skal finde lækre genbrugsting.

Benyt dig af diverse apps

Det er nemmere end nogensinde før at finde lige præcis det, som du er ude efter. Og du behøver ikke engang at gå udenfor din hoveddør. Nettet er fyldt med onlineauktioner eller private mennesker, som sælger ud af deres egne ting. Auktions-apps er særligt gode, da du kan sætte dine apps til at give dig notifikationer, når der kommer en ting op, som matcher de kriterier, som du søger. Men lad dig ikke narre af de pæne billeder. Det er altid godt at se sit kommende køb i virkeligheden, inden du betaler. Et ’auktionseftersyn’ behøver ikke kun at være en sur pligt, men det kan også være rigtigt hyggeligt. Måske ender du endda med at finde noget, som du aldrig havde lagt mærke til online.

Planlægning er vigtigt

At være i god tid er som regel en stor forel. På denne måde kan du se de nye genbrugsting først og vælge den måde, du vil byde på. Det kan for eksempel foregå på stedet, men det kan også sagtens ordnes telefonisk eller ved hjælp af de førnævnte apps. Auktionshuse opdeler ofte deres auktioner efter temaer, så hold godt øje med de auktionshuse, som sælger netop de slags ting, som du er ude efter. Det kan være spændende at byde på de samlerobjekter, som man har ledt så længe efter. Nogle gange kommer du til at vinde auktionen, og andre gange kommer du til at tabe. Sådan er det. Hvis du ikke har lyst til at gamble med tiden, ligesom du måske ville gøre på et værtshus med et Raflebæger og et sæt terninger, så skal du slå til hurtigt. Andre gange kan det være en fordel at have is i maven.