QXL.dkArkiv

Sådan kan du holde risikofri sommerferie

Dette indhold er sponsoreret

Sådan kan du holde risikofri sommerferie

Nu er vinteren efterhånden snart omme, og snart skal de fleste danskere til at planlægge årets sommerferie. I en coronatid som denne kan det dog være svært at finde ud af, hvor turen skal gå hen, fordi man ikke kan være sikker på at kunne komme afsted. Læs med her og få tre forskellige forslag til, hvordan du kan holde en risikofri og spontan sommerferie.

Sommerferie sydpå

Efter det seneste års tid, er der mange som trænger til en ferie med sol, høje temperaturer og lyse nætter. Hvis du også er en af dem, kan du eksempelvis undersøge, hvilke lande det er muligt at rejse til, et par uger inden din ferie begynder. For at undgå at lægge mange penge i en rejse til et land, som du måske føler dig usikker på at besøge, kan du også med fordel tjekke, om der udbydes afbudsrejser til et af de godkendte rejsedestinationer i syden. Dette er nemlig ofte meget billigt og kan gøres med få dages varsel. Du kan med fordel benytte Escapeaway, som er et populært rejsebureau, som både tilbyder afbudsrejser og skræddersyede ferier til dig og dine behov.

Sommerferie i storbyen

Der er masser af europæiske storbyer, der ligger i en god afstand enten at køre eller tage toget til, hvis du mere er et storbymenneske. Storbyer er ofte både billige og spændende rejsemål, der byder på en masse kultur og historie. Når du netop kun behøver at stige ind i et tog eller en bil, kræver storbyferier i Europa heller ikke samme mængde planlægning som eksempelvis større flyrejser til syden gør. Du kan alternativt også tage på storbyferie i Danmark til enten København, Aarhus, Odense eller Aalborg.

Sommerferie i Danmark

Hvis du har det bedst med at blive hjemme, er der heldigvis også masser at se i Danmark. Jylland har eksempelvis meget at byde på, fordi der er så stor variation af oplevelser. Du kan enten besøge Sydjyllands historiske skatkammer med gamle byer, slotte og kirker, opleve smuk natur og kulturoplevelser i Aarhusregionen eller udforske Nordjylland og surfe i Klitmøller, som også kaldes Cold Hawaii. En anden mulighed er at tage på øhop til nogle af alle de hyggelige småøer. Vi har over 400 øer i Danmark, så det kan være svært at nå dem alle, men nogle af de mest populære er for eksempel Samsø, Ærø og Læsø - og naturligvis solskinsøen Bornholm!