- QXL.dk Sådan kan du forbedre salg
QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan kan du forbedre salg

Uanset om man arbejder privat eller for en virksomhed, som har interesse i salg, så er der her nogle gode råd til optimering af salg. Uanset om man er køber eller sælger, så har man en interesse i at få den bedst mulige handel, og de nedenstående råd er gode uanset hvilken side af handel, som man befinder sig i.

Undersøg nøje værdien af produktet

Uanset om der skal købes eller sælges, så skal man nøje finde værdien af de givne produkter. Hvis man er sælger, er det selvfølgelig fedt, hvis man kan sælge et produkt til ekstrem høj pris, men det kan tage lang tid at finde den rigtige køber, og i værste tilfælde finder man ingen. Det er værd at huske at for hver dag man ikke sælger, så mister man penge.

Som køber er det også godt at vide værdien af produktet, inden man overhovedet overvejer at købe det. Sammenlign eventuelt priser med lignende produkter, eller find det samme produkt hos en anden sælger. Hvis man gør dette, så har kan også et godt argument til at prutte om prisen senere hen.

Benyt et ERP-system

Et ERP-system er oplagt, hvis man ønsker at systematisere og skabe overblik i en salgsvirksomhed. Grundlæggende kan man gennem et ERP-system forbedre forretningsprocesser væsentligt, og derved indirekte også forbedre salg. At opsætte et ERP-system kan være uoverskueligt, hvis man ikke tidligere har haft erfaring med det. Læs eventuelt mere om ERP systemer her.

Image er vigtigt

Image er uhyrlig vigtigt, uanset om man er privatsælger eller del af en større virksomhed. Hvis man ikke har et godt image, som udstråler troværdighed og tillid, så er der lav chance for at der vil blive gentagne salg. Hvis man derimod opbygger tillid til kunderne, så er det meget sandsynligt at de i fremtiden vil handle med eller gennem dig igen. I sidste ende kan man have et stort udvalg af loyale kunder, og særligt her skal man i gang med at systematisere ens arbejdet, da det ellers kan blive fuldstændig overskueligt. Derfor kan det være en god idé at få hjælp og blive guidet af eksperter.