QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan forhandler du kryptovaluta

For små ti år siden, begyndte mange at snakke om kryptovaluta. I dag er det en ting, som de fleste mennesker har hørt en eller flere gange. Kryptovaluta er en digital valuta, uafhængigt af banker. Men hvis det er uafhængigt af banker, hvordan investerer man så i kryptovaluta? Ønsker du at vide mere om kryptovaluta, findes der mange gode artikler som forklarer de forskellige aspekter.

Sådan forhandler du kryptovaluta

Start på børsen

For at kunne investere i kryptovaluta, skal du have en profil på en børs. Det er på børser rundt omkring i verden, at kryptovaluta bliver forhandlet, og det er derfor nødvendigt, at åbne en profil på børsen. Derefter skal din profil godkendes. Du kan også vælge en af de platforme som følger den EU-finansielle lovgivning, et eksempel er e-Toro. Efter at din konto på børsen er blevet accepteret, skal du vælge hvilken type kryptovaluta du ønsker. Du kan læse mere om valg af kryptovaluta nedenunder. Når du har valgt hvilken type af kryptovaluta du ønsker at investere i, skal du vælge hvilken type wallet du ønsker. Wallet er en betegnelse for den form for opbevaring du ønsker for din kryptovaluta. Du kan med fordel vælge en hardware-wallet, så du er mere sikret mod malware og virus på din computer, et eksempel kan være Ledger Wallet.

Valg af kryptovaluta

Kryptovaluta er en digital valuta, og ligesom vi har forskellige valutaer hele verden over, er der også forskellige kryptovalutaer. Du kan købe bitcoin, som er den mest populære type af kryptovaluta, og du kan også vælge at investere i bnb coin, som ligeledes er en af de store kryptovalutaer. Bnb coin har et markede på over 2,7 millioner $, og kan også blive forhandlet på eToro. Derudover findes der også Dash, EOS, Ethereum, NEO, og flere.

Sider hvor man kan forhandle kryptovaluta

Der findes mange forskellige sider hvor man både kan læse om og forhandle kryptovaluta. En hjemmeside til at forhandle kryptovaluta er eToro. Derudover findes der også Copenhagen Bitcoin, som er Danmarks førende forhandler af Bitcoin. På Copenhagen Bitcoin kan du nemt betale via en bankoverførsel. Det er en hurtig side som automatisk gennemfører ordren, og deres kundeservice er nemme at få fat på, hvis du skulle have spørgsmål. For at kunne handle på Copenhagen Bitcoin, skal du have en Bitcoin Wallet. Dog skal man være opmærksom på, at man ikke kan fortryde sit Bitcoin køb, og det er derfor en god idé at overveje det før man gør det.