QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan flyver du billigt ud i verden

Vil du gerne finde de billigste flybilletter? – Her får du gode råd fra redaktionen på prissammenligningssiden Travelmarket.dk, der er eksperter i at finde billige flybilletter.

Sådan flyver du billigt ud i verden

Det kan være svært at finde frem til de bedste og billigste flybilletter, når man skal på ferie ud i verden. Priser på flybilletter ændrer sig. Der kan være store forskelle på forskellige afrejsedatoer, og man skal være opmærksom på at bestille på et bestemt tidspunkt.

Ovenstående er bare nogle af de ting, som gør det svært at finde frem til de bedste og billigste flybilletter til rejsen. Herunder får du hele 8 gode råd til at flyve billigt afsted næste gang.

 1. Bestil i god tid
 2. Som hovedregel bliver flybilletter dyrere og dyrere, jo tættere du kommer på afrejsedatoen. Hvis du finder en god pris på en flybillet, så slå til. Regn med, at du altid skal have købt din flybillet minimum en måned inden din afrejse.

 3. Tjek priser fra forskellige lufthavne
 4. Der kan være store prisforskelle på flybilletter fra forskellige lufthavne. Ofte flere hundrede kroner per person – nogle gange mere. Tjek derfor altid flybilletter med afrejse fra flere forskellige lufthavne.

 5. Bliv tilbudsjæger
 6. Hvis du ikke helt ved, hvor du vil rejse hen, men bare vil ud i verden, så abonner på forskellige tjenester på nyhedsbreve og på Facebook. På Travelmarket sender vi nyhedsbreve ud med billige rejser to gange om ugen – og på Facebook kan du følge Rejsesiden, der hver dag finder gode tilbud til sine følgere.

 7. Rejs, når de andre ikke gør det
 8. Hvis du har mulighed for at rejse udenfor de typiske feriesæsoner (som regel skolernes ferier), så er der mange penge at spare. Hvis flyselskaberne og rejsebureauerne nemt kan sælge alle flybilletterne på flyene, så sætter de ikke priserne ned.

 9. Brug altid en rejsesøgemaskine / prissammenligningstjeneste
 10. Selvom du kan søge efter flybilletter fra mange flyselskaber på en hjemmeside, så er det ikke sikkert, at det er en rigtig prissammenligningsside. Travelmarket.dk sammenligner priser fra mange forskellige rejsebureauer og flyselskaber, og er blevet anbefalet af Forbrugerrådet Tænk.

 11. Opret en prisagent / prisovervågning
 12. Hvis du vil overvåge prisen på en flybillet, er det en rigtig god idé at oprette en prisagent / prisovervågning. Med en prisagent får du hver dag en e-mail med den aktuelle pris på den flybillet, som du overvåger.

 13. Søg forskellige afrejsedage
 14. Prisen på en flybillet kan variere meget fra dag til dag. Det kan både skyldes udbud og efterspørgsel, men også at nogle flyselskaber kun flyver på nogle af ugens dage. Søg lidt forskellige kombinationer, og du vil muligvis kunne spare rigtigt meget.

 15. Husk gebyrer
 16. Flere og flere flyselskaber og rejsebureauer pålægger flere forskellige gebyrer, og det kan gøre det svært at sammenligne priser på flybilletter. Vær vågen, når du søger og vær sikker på, at du får inkluderet alt det, du behøver – helst uden merpris.

Du kan finde flere gode råd på Travelmarkets hjemmeside, hvor du også kan søge efter andre typer rejser udover flybilletter.

God fornøjelse med din jagt efter din næste ferie.