QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan-finder-du-det-rette-økonomisystem

Det kan være en uoverskuelig proces at finde det rette økonomisystem, der matcher virksomhedens behov. Der findes i dag mange udbydere på markedet, der tilbyder økonomisystemer med hver deres fordele. Så hvordan finder du det rette system?

Læs med, og få en række gode råd, når du skal vælge et nyt økonomisystem.

Find en totalløsning

Inden du udvælger et system, er det vigtigt at kende alle dets funktioner. Sørg for at økonomisystemet indeholder alle de funktioner, virksomheden har behov for. Kig desuden efter gennemsigtighed i prissætningen. Hvad koster det fx, hvis virsomheden skal udvide i funktioner eller tillægsmoduler.

Desuden er det en fordel, at virksomheden kun betaler for de funktioner, de har behov for. Uniconta er blandt de udbydere, der tilbyder et komplet onlinebaseret økonomisystem, hvor virksomheden har mulighed for at tilpasse økonomisystemet med funktioner og add-ons – præcis efter virksomhedens behov

En fordel, der gør systemet effektivt og relevant for alle større virksomheder.

Prisen for økonomisystemet

Prisen for et økonomisystem kan variere meget. Og ofte kan et nyt økonomisystem have flere omkostninger, der bevæger sig uden for selve systemet. Installation, drift, servere og IT-ressourcer er nogle af de ekstra-omkostninger, der skal medregnes i prisen.

Find derfor gerne en udbyder, der viser den reelle pris for selve systemet, brugeradgang og tillægsfunktioner.

Sikkerhed og GDPR

Uniconta er udbyder af et cloudbaseret økonomisystem, hvor de som leverandører står for al driften. Det indebærer også, at de håndterer al data efter de gældende lovgivningsmæssige krav til GDPR. Det frigiver både interne ressourcer og bidrager til høj sikkerhed af virksomhedens data.

Vælger du i stedet et on-premise system, er du selv ansvarlig for datasikkerheden, back-up og kryptering. Det skal derfor vurderes, om der er ressourcer til at varetage hele driften internt i virksomheden – der samtidig lever op til de lovgivningsmæssige krav til datasikkerheden.

Support fra leverandør

Inden dit endelige valg falder på en udbyder, kan det betale sig at undersøge, dine muligheder for support. Langt de fleste tilbyder supportydelser, men de varierer i høj grad i omfanget af support.

Hos Uniconta tilbyder de virksomheder support efter deres behov. Med deres Unipedia, kan virksomheden få vejledning i de enkelte moduler og værktøjer. Deres fjernsupport kan via teamviewer hjælpe med udfordringer nu og her – og endeligt har de hjælpevideoer, der sikrer en god start med deres komplette økonomisystem.

Det betyder, at du altid har mulighed for at få råd og vejledning, uanset hvilken udfordring, du støder på i systemet. Og det sikrer, at virksomhedens vitale data struktureres korrekt.

De mange fordele ved Uniconta

Unicontas online økonomisystem giver dig mange fordele.

Med en cloudbaseret løsning har du altid adgang til virksomhedens data – uanset hvor du er. Alle ændringer er tilgængelige med det samme for brugerne – og du er dermed sikret hele tiden at være up-to-date med alle data.

Da Uniconta er et online system, mindsker du desuden alle omkostninger forbundet med drift af IT-infrastrukturen. Sikkerhed, back-up og drift står Uniconta for.

Og endeligt kan du vælge mellem diverse funktioner og add-ons, så du får et økonomisystem, der er tilpasset virksomhedens behov og krav. Du betaler kun for det, du skal bruge – og får de adgange du har behov for.

Nem overgang fra gammelt til nyt system

Det skal være sikkert og nemt at konvertere fra et økonomisystem til et andet. Og det er det med Uniconta. Deres eget konverterigsprogram sikrer en hurtig og effektiv konvertering, hvor alle data er tilgængelige med det samme.

Unicontas sikre økonomisystem er kompatibelt med alle andre systemer – uanset om du skal konvertere fra C5, NAV eller e-conomic.