QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan får du penge til at kunne byde igen

Deltager du i en auktion, hvor prisen efterhånden er kommet derop, hvor du ikke har penge til at være med mere, kan du med fordel vælge at låne penge til at komme ind i kampen igen. Det er nemt og hurtigt at låne penge, og mange udbydere tilbyder dig at have pengene på din konto inden for 24 timer, hvilket forhåbentlig er tidsnok til at kunne nå at byde ind på genstanden igen, så du kan komme i front på auktionen.

Du kan eksempelvis vælge at låne penge hos Anna Finans. Her kan du låne fra 3.000 kroner og og helt op til 75.000 kroner, så der burde være gode chancer for at kunne låne lige netop det beløb, du har brug for, for at kunne vende tilbage i førersædet på den auktion, du så gerne vil vinde.

Er en unik chance ved at gå tabt?

Det specielle ved auktioner er, at du ikke bare lige kan gå ud og finde den samme genstand i butikkerne eller på nettet. Er det en unik genstand, måske endda et samleobjekt du har ledt efter i lang tid, har du ikke råd til at lade chancen forbi passere dig. Det er måske den første og sidste gang, du har mulighed for at tilføje objektet til din samling, og hvor vil det være ærgerligt, hvis det lige passer med de dage, hvor bankkontoen ikke er med dig. Har du råd til et lån, er det måske din eneste chance for at kunne byde med på genstanden igen.

>

Hvis du har været samler i mange år, har du måske allerede prøvet det med at lade en unik chance passere. Hvis det er tilfældet, kender du alt til følelsen om at gå glip af en så speciel mulighed, som måske aldrig byder sig igen. Vil du lade det ske for dig selv endnu engang?

Mange unikke auktioner hos QXL

Hvis du ikke er i gang med at byde på en auktion, kan det være en idé at hoppe ind og kigge på de mange auktioner, du lige nu finder hos QXL. Her finder du et af landets største udvalg af auktioner inden for en bred vifte af kategorier. Så uanset om du samler på veteranbiler, frimærker eller noget helt tredje, kan du finde auktioner med unikke enheder, der uden tvivl vil pynte i din nok allerede store samling.

Der kommer hver eneste dag nye auktioner op, så det kan være en god idé at holde sig til, hvis du ikke er interesseret i at lade en god chance gå forbi dig. Mange af de unikke auktioner kommer aldrig op igen, hvilket blandt andet bare betyder, at det gælder om at byde på de objekter, du er interesseret i, når de er på auktion, fordi du måske aldrig får chancen for at byde på lige netop det objekt igen. Når objekterne har fået en ny ejer og eventuelt er kommet ind favnen hos en anden samler, skal du være heldig, hvis vedkommende på et tidspunkt auktionerer genstanden igen.

Opret selv auktioner hos QXL

Det kan også være, du selv er interesseret i at sætte ting på auktion hos QXL. I så fald er du mere end velkommen til det. Det er nemt og enkelt at oprette en auktion med QXL, og det er en unik chance for at få penge for de objekter, du måske ikke selv har plads eller mulighed for at have stående mere. Der er tusindvis af mennesker, der hver dag lægger vejen forbi QXL, og dermed har du også et af landets største udstillingsvinduer til rådighed.

Det behøver ikke at være samleobjekter, du sætter på auktion. Det kan være alt, der passer inden for de kategorier, du finder på siden. Og du bestemmer selv, hvor højt auktionen skal starte, eller om den måske bare skal starte fra en enkelt krone. Ved at lade den starte fra en krone, øger du chancerne for at få bud på dine varer, hvilket jo er målet i sidste ende, når du sætter noget på auktion.

Så lad dig inspirere af de mange unikke auktioner du allerede nu finder på QXL, eller gå ind og opret din egen auktion hvis du har noget til salg.