QXL.dkArkiv

Annonce:

Sådan får du din brugte bil til at føles som ny

Der findes ikke noget som en ny bil, og selvom du køber din bil brugt, er der ikke meget, der slår følelsen af at køre afsted i din nye, brugte bil. Med det store udvalg af brugte biler giver det snart ikke mening at købe en bil fra ny, alligevel kan lysten til at opgradere din bil godt melde sig, så vi giver dig her tre tips til at få din brugte bil til at føles som ny.

Tag den i bilvask

Det betyder virkelig meget for bilens udtryk, om den er fyldt med fugleklatter og døde insekter, eller om den skinner og er nyvasket. Du kan narre de fleste til at tro, din bil er nyere, end den er, hvis du er god til få din bil i bilvask. Afslut bilvasken med en omgangs bilvoks, og du begynder selv at tro, din bil er af nyere udgave, end den er!

Rengør bilens interiør

Når først du har forkælet bilens ydre, skal bilens interiør selvfølgelig også spille. Har du ikke mulighed for at tilslutte din støvsuger, så den kan nå din bil, tilbyder de fleste tankstationer støvsugere, du kan bruge. Tøm din bil for affald, støvsug den, tør den over med en våd klud med lidt rengøringsmiddel, så fremstår din bil så god som ny. Slut eventuelt af med en duftfrisker til bilen, så den altid dufter lige så ren, som den ser ud.

Opgrader din bil med reservedele

Når først du har klaret bilens ydre og indre fremtoning, er det tid til at overveje, om nogle nye reservedele kan opgradere din brugte bil yderligere. Det kan være noget så simpelt som nye fælge eller nyt anlæg, men det kan også være, du vil foretage større ændringer. Du kan med fordel købe dine reservedele brugt, og du finder et stort udvalg her.

Med disse tre tips kan du få din brugte bil til at føles som ny flere gange årligt! Vi håber, du kunne bruge nogle af disse tips til at opgradere din brugte bil at føles som ny!