- QXL.dk Rejs afsted på din drømmeferie
QXL.dkArkiv

Annonce:

Rejs afsted på din drømmeferie

Rejs afsted på din drømmeferie

Lige om lidt er det sommerferietid, hvilket for mange betyder, at de skal ud at rejse. Hvis du også drømmer om at besøge et eksotisk land, men ikke lige har de økonomiske midler til at tage afsted, kan du nemt låne penge til rejsen. Hvis du drømmer om at tage til Barcelona, så kan du låne 25.000 kroner og booke din ferie med det samme.

Tag til Barcelona hvis du er vild med kunst

I Barcelona kan du mætte dig med spændende kunst og smuk arkitektur. Selvom du ikke synes, at kirker er de mest attraktive ting at se på, når du er på ferie, skal du besøge La Sagrada Familia, hvis du er i Barcelona. Kirken kaldes Gaudis mesterværk - og med god grund! Kirken er smuk og unik og kan på ingen måde sammenlignes med traditionelle kirker.

Efter du har beundret kirken, kan du med fordel tage bussen til Parc Guell. Det er et must-see, når du besøger den catalanske hovedstad. Parken er ligeledes designet af Gaudi og er fyldt med haver og terrasser med interessante skulpturer. Her kan du bruge et par timer eller en hel dag, afhængigt af din hungren efter Gaudisk kunst. Husk at spise, inden du drager mod Parc Guell, da der ikke er noget interessant at spise derinde.Du kan få vidunderlig mad i Barcelona, men vær opmærksom på ikke at falde i turistfælderne. Ramblaen er dyr og du vil aldrig se en lokal spise der. Du finder nærmere nogle ukendte perler ved at vandre rundt i de små gader og kigge efter, hvor de lokale flokkes. Et godt tip er at vælge dagens menu, da du ofte får prøvet autentisk catalansk mad, samtidig med, at du får noget for pengene. Hvis du drømmer om luksus, når du er på ferie, kan det også sagtens lade sig gøre i Barcelona. Der findes både moderne boutique hoteller, funky maksimalistiske hoteller og klassiske luksus hoteller, som kan få selv den mest ubegejstrede rejsemakker til at hvine af fryd. Om du vælger det ene eller det andet, kan du godt regne med smuk interiør og tjekket service.

Desuden kan du også søge mod en luksuriøs spa, hvor du komme helt ned i gear. Der findes flere urbane oaser i Barcelona, som lader dig trække stikket og lader dig glemme alt andet end nuet med massage og vandterapi. Det kan især være tiltrængt efter nogle dage på gåben i Barcelona.