QXL.dkArkiv

Annonce:

Overvejer du at investere i Bitcoin?

Kom godt fra start med investering i de nye kryptovalutaer

Bitcoin, Ethereum, Ripple, Iota, Stellar - det kan næsten lyde som navne på rumskibe, når man ser listen over det blomstrende marked for kryptovaluta. Men selvom det kan lyde som noget fra Star Wars er fremtiden dog for længst landet, når det kommer til alternative digitale betalingsformer - den nok bedst kendte kryptovaluta Bitcoin kunne endda fejre 10-års jubilæum sidste efterår.

Overvejer du at investere i Bitcoin?

Der har dog været en del modargumenter mod investering i populære kryptovalutaer som Bitcoin, selvom teknologien bag, blockchain, allerede nu har vist sig som en revolution inden for datasikkerhed ved finansielle overførsler og meget mere. Det primære modargument har kredset om de noget ustabile kurser på kryptovaluta, som af og til har givet daglige udsving på op til 10 procent.

Kursudsvingene kommer af at kryptovaluta modsat vanlig valuta ikke reguleres af nationale pengeinstitutter, da idéen bag kryptovaluta netop er at skabe en decentraliseret, global pengeform, hvor man sikkert og lynhurtigt kan overføre beløb online. Kommende regulativer og en voldsom opblomstring i markedet for alternative digitale betalingsmidler lover dog godt for stabilisering af kursen på bl.a. Bitcoin.

Facebook medvirker til voksende kurser for kryptovaluta

Tidligere på året meldte Facebook ud, at de ved starten af 2020 vil lancere deres egen digitale møntfod og betalingssystem Libra. Med 2,3 mia. brugere på verdensplan bliver datasikkerhed, beskyttelse af privatliv og online kriminalitet et essentielt emne, når der skal udvikles helt ny lovgivning på området inden for digitale, alternative valutaer. Ifølge Reuters kan man derfor se en voksende kurs for Bitcoin og mange andre kryptovalutaer, som en direkte afledning af nyhederne om Libra.

På den politiske scene har kryptovaluta nemlig fået fornyet opmærksomhed og kommende globale regulativer er netop nu under udvikling. Regulativerne vil primært have til formål at stabilisere kurserne, så fx Bitcoin ikke svinger voldsomt i kurs fra det ene øjeblik til det næste.

Sådan kommer du godt fra land ved investering i Bitcoin

Der findes et bredt udvalg af investeringsplatforme, som er specialiserede i kryptovaluta, og visse reklamerer lige lovligt voldsomt om store afkast inden for et splitsekund. Det er dog en klassiker, at hvis noget er for godt til at være sandt, så er det det sandsynligvis også! Gør derfor dig selv den tjeneste, at læse guides om investering i kryptovaluta og generelt orientere dig om de forskellige muligheder for at investere i Bitcoin, Ethereum og de andre kryptovalutaer, der er i vækst nu. Man behøver ikke have været børsmægler i sit forrige liv eller have taget en lang uddannelse i IT for at kunne investere klogt i Bitcoin, men et godt forarbejde kan hjælpe dig til at finde den rette investeringsstrategi og i sidste ende få succes med investeringerne.

Læs derfor altid anmeldelser og brugerkommentarer, før du vælger en platform for investering, så du ved, hvad du går ind til, når du skal lave din første investering i kryptovaluta. Se mere her, hvis du vil have en god introduktion til investering i Bitcoin og andre kryptovalutaer på dansk.