QXL.dkArkiv

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Optimering af din pensionsordning giver dig flere penge

Kunne du tænke dig at få flere penge ud af din pensionsordning? Har du brug for uvildig og kompetent rådgivning omkring dine pensionsforhold? Har du svært ved at finde rundt i den komplekse og ofte forvirrende jungle af forskellige pensionsløsninger?

Optimering af din pensionsordning giver dig flere penge

Så er du kommet til det helt rette sted. Her i denne artikel kigger vi nemlig nærmere på, hvordan du kan få flere penge ud af din pensionsordning ved at få en uvildig rådgiver til at gennemgå din nuværende løsning med henblik på en optimering, der gerne skal give dig flere penge til dig selv, når du går på pension.

Det viser sig, at rigtig mange danske arbejdstagere kan drage nytte af at få optimeret deres pensionsordning, men for mange er det en alt for uoverskuelig opgave selv at stå med. Heldigvis er der professionel hjælp at hente, hvilket du kan læse mere om i artiklen.

Hvordan kan jeg få uvildig rådgivning omkring min pension?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har den bedst mulige pensionsordning, eller hvis du er bekymret for, at du ikke får den rette rådgivning hos dit pensionsselskab, så er der heldigvis hjælp at hente. Du kan for eksempel tage kontakt til APC Forsikringsmæglere, som er Danmarks største pensionsmægler.

De tilbyder 100 % uvildig pensionsrådgivning til deres over 13.000 kunder med en samlet pension på over 20 mia. Samtidig sikrer de sig, at alle deres kunder hver især får den helt rette pensionsordning, der passer til deres specifikke og individuelle behov.

Virksomheden blev etableret tilbage i 2007 af Peter Lindblad, som selv har mange års erfaring med sig fra en række af landets største pensions- og forsikringsselskaber som Codan og SEB Pension. De hjælper blandt andet deres kunder med at undgå skjulte, og ofte høje omkostninger, således at kunderne kan få endnu flere penge ud af deres pension. Penge som de kan bruge den dag, som de vælger at forlader det danske arbejdsmarked og går på pension. Det kan også have stor betydning for tidligste tilbagetrækningsalder idet flere penge på pensionen giver pensionstageren større frihed - da pengene kan finansiere en længere pensionisttilværelse.

APC Forsikringsmæglere har i dag en omsætning på mere end 150 millioner kroner, og der er dermed tale om en meget succesfuld virksomhed, der dækker et reelt og nødvendigt behov iblandt de danske arbejdstagere. Det er ligesom med skadesforsikringer (indbo, ulykke, husforsikring etc.) helt centralt ikke at være underforsikret med hensyn til livsforsikringer (pensionsordninger). For få penge på pensionen kan betyde en hård pensionisttilværelse uden mange muligheder for at blive boende i eget hus, spændende rejser, gode oplevelser, forfølgelse af interesser/hobbyer og have penge til børnene og børnebørnene.

Læs om Danmarks største pensionsmægler APC Forsikringsmæglere og bliv klogere på, hvad de kan gøre for lige netop dig og din pensionsordning.

Hvordan kan jeg få mere i pension?

Langt de fleste af os danskere vil selvfølgelig gerne have mere ud af vores midler, hvis det kan lade sig gøre, uden at det kommer til at koste os ekstra. Det gør sig naturligvis også gældende, når det kommer til pensionsopsparingen. Men hvordan hænger det sammen? Hvordan kan man få mere i pension uden at skulle betale et større beløb hver måned?

Svaret er ganske simpelt. Som kunde hos APC Forsikringsmæglere har du nemlig mulighed for at spare store summer penge på de omkostninger, der er forbundet med at have en pensionsordning – og som p.t. går til betaling af din bank eller dit forsikringsselskab. De penge du sparer på omkostninger, og evt. skjulte gebyrer, går i stedet for til din pensionsopsparing, som dermed vil blive større og større som årene går.

Hvordan kan APC Forsikringsmæglere skære ned på omkostningerne og de skjulte gebyrer? Det kan de, fordi de er landets største pensionsmægler med en kundeportefølje på over 13.000 kunder, der tilsammen har mere end 20 milliarder kroner i pensionsmidler. Disse store summer penge bliver brugt til at forhandle lavere priser med de forskellige pensionsselskabers, omkostninger og gebyrer, og det kommer i sidste ende dig som kunde til gode.

Jo flere pensionsmidler APC Forsikringsmæglere administrerer, desto flere penge vil de også have mulighed for at kunne spare i gebyrer og omkostninger for deres kunder. Pensionsdepoterne beholder de selvfølgelig ikke selv – de sørger for, at de bliver flyttet til det valgte pensionsselskab, og efterfølgende holder APC Forsikringsmæglere øje med opsparingen og forvaltningen af denne.

Hvilke andre fordele er der ved at være kunde hos APC Forsikringsmæglere?

Det er dog langt fra den eneste fordel, der er forbundet med at være kunde hos APC Forsikringsmæglere. Virksomheden tilbyder blandt andet: