QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret

Oplev Danmark med Geocaching

Oplev Danmark med Geocaching

Vi venter alle med længsel på, at vi forhåbentligt snart får kontrol med pandemien, og landet igen for alvor kan åbnes op igen. Om det bliver i en fjern eller nær fremtid kan være svær at sige med sikkerhed, men heldigvis findes der masser af gode aktiviteter, som sagtens kan opleves på trods af nationale nedlukninger og afstandskrav. En af disse er den nye dille Geocaching, som vi varmt kan anbefale jer at prøve.

Hvad er Geocaching?

Geocaching er en skattejagt, hvor den vanlige skattekort bare er udskiftet med et digital kort på en app i telefonen. Rundt omkring i hele landet, såvel som det meste af verden, er millioner af små skatte gemt omhyggeligt af vejen. Hver af disse skatte er herefter registreret i en app for geocaching, hvor appen giver brugerne GPS-lokation og ledetråde til at finde de skjulte skatte. Skattene som kan være gemt i både by såvel som i naturen, består ofte af små samleobjekter, symboler eller figurer, hvor de der finder skattene, bytter en af deres egne skatte for en af de nye de lige har fundet.

Sjov, hyggeligt og ligetil

Geocaching er en aktivitet for folk i alle aldre, og det eneste det kræver at spille med, er en smartphone og lysten til at komme ud og opleve. Geocaching er sjovt og hyggeligt for hele familien, hvor mange de senere år er hoppet på dillen, og har taget dags- og weekendture til nye egne af landet. Dels at opleve land og by, men også for få nogle hyggelige oplevelser med de venner og familiemedlemmer de deler hobbyen med. Har du ingen smartphone til at spille med, kan du blandt andet købe en brugt Iphone XS Max på Bluecity.dk, da du så også er garanteret en telefon med en god kamera, så du kan dokumentere og forevige de mange smukke steder du fremover vil opleve.

Pokemonjagt for voksne

Geocaching slog igennem nogenlunde samtidig med det populære mobilspil Pokemon Go. Princippet i de to spil er også meget ens, hvor den største forskel ligger i, at hvor Pokemonjægerne udelukkende får digitale skatte, får Geocachers fysiske skatte som de løbende bytter undervejs. Begge spil er dog med ubegrænset underholdning, hvor der altid vil være nye steder at besøge, nye oplevelser i vente, og nye eventyr at drage ud på. Når forårsvejret kommer, uagtet sundhedssituationen til denne tid, er det bare med at smøre madpakken, hælde kaffen i termokanden og komme ud på nye oplevelser i by og land.