QXL.dkArkiv

Annonce:

Opbevar dine genstande og få bedre priser

Sponsoret indhold fra nettolager.dk

Der er mange danskere, der er vilde med at sælge brugte ting. De mange forskellige former for platforme, samt diverse Facebook grupper, hvor man kan sælge ting har meget livlig aktivitet. Der findes da også det ene tv program efter det andet, hvor man kan se ting blive solgt og vurderet. Kræmmermarkeder har det været små med, det sidste år, og mange genbrugsbutikker over længere perioder været lukket. Dette har sat ekstra gang i salget blandt private online.

Opbevar dine genstande og få bedre priser

Lad være med at lade pladsen afgøre prisen

Hvis du hører til blandt dem, der er hyppigt sælger ting, så kender du nærmes med garanti til problematikken. Du har sat noget til salg, som du egentlig synes er til en fair pris, men der kommer nogen om skambyder. Først siger du nej, så byder de måske en anelse højere, men stadig langt under det, du havde tænkt dig. Her er der ofte mange, der falder for fristelsen af salget og tænker, at så står den da ikke der og fylder. Hvis du er tilfreds med prisen, er det naturligvis også helt fint, men hvis du har solgt noget, som du egentlig synes var for billigt, kan du næsten ikke undgå at fortryde det.

Et godt råd er derfor, at hvis du egentlig ikke har plads til det, du har til salg, og det er en af grundene til at du sælger. Så kan du vælge at få det opbevaret, mens det er til salg. Du kan nemt leje et opbevaringsrum, og det koster ikke ret meget om måneden, medmindre du har brug for at få opbevaret meget store ting. Der er typisk inden binding på rummene, så hvis du får solgt alt hvad du har til salg, så kan du bare opsige det igen.

Hav tålmodighed

Når du sælger noget, om det så er en antik vase, et sengebord eller et hus, så handler det om at få den rigtige pris for det. Hvis noget bliver solgt på en time, så kan det godt være, at det enten var prissat lige præcis som det skulle være, eller måske alt for billigt. Medmindre du står og skal bruge pengene nu og her, eller der er tale om et stort skab, der bare skal ud af huset, så kan det godt betale sig at have lidt tålmodighed.

Hvis du ikke skal gå og se på det du har til salg, så er der også en god sandsynlighed for at du ikke tænker helt så meget over det, og derfor får lidt mere tålmodighed. På den måde kan lejen til opbevaringsrummet lynhurtig være tjent hjem – og mere til.

2. februar 2021