- QXL.dk Lav et hjemmekontor
QXL.dkArkiv

Annonce:

Lav et hjemmekontor

Hvis du til tider arbejder hjemmefra, men ikke har en decideret arbejdsplads, ved du måske, hvor nemt det er at blive distraheret af opvasken, hvis du sidder i køkkenet - eller støvet på hylderne, hvis du sidder i stuen. Det fordrer ikke just kreativitet og effektiviteten, hvis ens omgivelser udstråler ‘hjemlige sysler’.

Lav et hjemmekontor

Det er bare fristende at give sig i kast med oprydning, tøjvask eller at se det nyeste afsnit af Game of Thrones, når man sidder derhjemme og burde være i arbejdstøjet. Men faktisk kan du nemt og billigt kreere et lille kontor derhjemme, som du kan bruge, når du har brug for at tænke i arbejdsrelaterede baner. Hvis du ikke har et ekstra decideret værelse, som kan bruges som kontor, er der stadig mulighed for at lave en station i stuen, som du kan kalde kontor.

Anskaf fornødenhederne til at kunne arbejde hjemme

Du skal ikke nødvendigvis bruge så mange ting til et hjemmekontor. Hvis du ikke har det i forvejen, så anskaf dig en printer med toner og printerpapir. Køb et par notesblokke, blyanter, kuglepenne og post-its. Derudover kan det være rart at have nogle mapper, som man kan samle sine papirer i.

Når du har købt kontorartiklerne, kan du komme i gang med at lave selve kontoret. En af de allernemmeste og pæneste løsninger er, at købe et smalt reolsystem på skinner. Således kan du bore et par skinner op i væggen med den bredde, du ønsker kontorbordet i og købe en bred hylde, som du placerer i siddehøjde. Ovenover kontorbordet kan du med fordel sætte et par hylder i almindelig bredde, hvor du kan opbevare dine kontor fornødenheder, så du altid har det hele samlet.

Dette er et smart system, da hylderne hviler på hyldeknægte, som sættes ind i dertil indrettede huller i skinnen, så du altid kan flytte rundt på dem efter behov. Og hvis du en skønne dag ikke har brug for hjemmekontoret mere, så skifter du bare den brede skrivebordshylde ud med en hylde i samme bredde som de øvrige og så har du en pæn og fleksibel reol. Alle tingenene til denne type reol kan du købe i et byggemarked og de koster ikke særlig meget. Du kan få hylder i mange forskellige materialer og farver, så her kan du selv bestemme, om du er mest til et ‘clean’ udtryk med hvide hylder, eller om du hellere vil have træhylder i lyst eller mørkt træ. Det er nemt at personliggøre denne type reolsystem, så det passer til dit behov og din æstetiske præference.