QXL.dkArkiv

Annonce:

Lån penge til det, du drømmer om

Går du rundt med en rejsefeber og drømmer om en lang tur til Maldiverne? Vil du gerne have et større hus, en bedre bil eller bare renovere dit køkken? Eller drømmer du måske bare om at sige dit dødssyge job op og arbejde på dit helt eget projekt? Det er godt at have drømme om fremtiden, men de fleste af drømmene koster penge - og flere penge, end hvad du måske har tilovers på kontoen efter, at alle de fast udgifter er betalt. Der er altid mulighed for at tage et lån, om det er i banken eller om du vil låne penge online. Der er mange muligheder, og her guider vi dig igennem nogle af de mest gængse muligheder for online lån.

Lån penge til det, du drømmer om

Online lån

De fleste mennesker går i banken først for at låne penge til at gøre det, de drømmer om. Men det er ikke altid, at banken er interesseret i at låne penge til rejser eller en lang ferie, da de har høje krav om sikkerhed, som mange ikke kan leve op til. Her kommer muligheden for online lån eller digitale banker ind i billedet for mange mennesker.

Norwegian Bank minder med deres logo med rød baggrund og skrifttypen om flyselskabet Norwegian Airlines, som de fleste kender. Det er heller ikke tilfældigt, da det anerkendte flyselskab er den største aktionær i banken. Her kan du tage lån, oprette en opsparingskonto og få kreditkort, så den fungerer i princippet som enhver anden bank - forskellen er blot, at der ikke findes fysiske filialer, hvor du kan gå ind fra gaden, og at du i de fleste tilfælde ikke skal stille sikkerhed for dit lån. Sikkerhed hos banken er f.eks. at stille din bil eller din bolig til rådighed for banken, hvis du ikke skulle kunne betale dit lån tilbage - men har du hverken fast bil eller bolig, er det ikke til at låne der. Med online lån har du andre muligheder, der dog kommer med større gebyrer.

Du kan låne beløb af Norwegian Bank fra 5.000 kr til 400.000 kr., hvor ÅOP ligger mellem 10,33-28,36 % og debitor renten er variabel og individuel, dog altid mellem 8,99 % og 26,81%. I det at du kan låne helt op mod 400.000 kr. af banken, giver det dig mulighed for at lave et samlelån - dvs., hvor du samler alle dine lån ét sted, får et bedre overblik og færre udgifter månedligt - og på lån bestemmer du selv lånetiden. Sådan kan du selv bestemme om du vil betale dine lån tilbage over 5 år eller 15 år, men den maksimale løbetid er dog 15 år.

Det er ikke tilfældigt, at banken har over 500.000 kunder i hele Norden, hvor folk har masser af drømme, de gerne vil realisere. Når banken siger nej, skyldes det deres høje sikkerhedskrav, hvor de fleste online lån stiller pengene til rådighed til gengæld for større gebyrer - men det er måske det værd for at du kan opnå dine drømme?