QXL.dkArkiv

Annonce:

Kvalitetsreparation af mobiltelefoner

Er skærmen på din mobiltelefon gået i stykker? Eller måske er det batteriet, der driller? Hos Care1 fikser de alt inden for mobiler og tablets, og hvis din telefon trænger til en kærlig hånd, kan du trygt overlade den til dem. De reparerer hurtigt, nemt og billigt, så du slipper for at bekymre dig mere om din telefon.

Kvalitetsreparation af mobiltelefoner

Du kender følelsen. Din telefon vibrerer i lommen, du rækker hånden ned i et snuptag og vupti, så ligger telefonen på gulvet eller jorden med en ødelagt skærm. Det er rigtig surt at tabe sin telefon, og det kan ske for selv den bedste. Selvom de fleste telefoner er robuste nok til at klare et godt kast, så er det de færreste telefoner, der holder til det i længden.

Derfor er det også vigtigt at kende markedet for mobilværksteder. Når du skal have din mobil repareret, så er det vigtigt, du stoler på dem, du giver din telefon. Hos Care1 hjælper de dig med alt fra en ødelagt og ridset skærm til et lunkent batteri, der ikke holder mere end et par timer ad gangen. Du kan komme hurtigt tilbage på dine apps med deres hjælp. Du kan læse meget mere om mobil reparation her.

Din tid er det værd

Når du afleverer din telefon hos Care1, så ved de med det samme, at din tid er det vigtigste. Derfor tager en simpel reparation som et skifte af enten skærm eller batteri ikke mere end 90 minutter. Du kan derfor tage en kaffe på nærmeste café, mens du venter på, at de gør telefonen klar til dig igen. Du skal derfor ikke vente i dagevis på at få din telefon tilbage igen. Det har aldrig været nemmere at få fikset sin telefon.

Hvis din telefon er helt håbløs, og du savner en helt ny, så kan du også bytte din gamle til en spritny telefon for en lavere pris end nyprisen. Det betyder ikke noget, hvor ødelagt din telefon er, selv hvis du har tabt den i toilettet, så tager de den gerne, så du kan få en ny. Så længe du afleverer den i ét stykke, så er der masser af penge at spare på at bytte sig til en ny telefon. Det er både bedre for dig, din økonomi og måske endda miljøet på længere sigt.

De fikser alt med en skærm

Lige meget om du har en mobiltelefon, tablet eller computere, så står Care1 klar med et godt tilbud for reparation til dig. Care1 har butikker i alle Danmarks største byer fra København til Esbjerg, og derfor skal du aldrig køre langt for at få din mobil repareret. Alle er velkomne forbi en af butikkerne, så kan telefonen blive diagnosticeret, og du vil få et tilbud på en reparationspris, der passer til dit produkt.

Hos Care1 står teknikere klar med originale dele til alt i mobiler og computere, og derfor ved du, at du får den bedste mulige reparation af dine apparater. Så uanset hvordan du ødelægger din mobiltelefon, så er du garanteret en løsning og som minimum et godt tilbud om at bytte til noget helt nyt.

Care1 har over 10 års erfaring med reparation af mobilprodukter og alt inden for IT. De har siden opstart ekspanderet i Norden, så der nu findes afdelinger i både Norge og Sverige. Det skulle gerne sikre, at de bliver en af de største spillere på markedet i hele Norden, når det kommer til reparation af mobiltelefoner og IT-udstyr. Med indtrædelsen på nye markeder, står Care1 stærkt i fremtiden, og de vil derfor stå endnu mere klar til at fikse din telefon for dig.