QXL.dkArkiv

Annonce:

Køb bare løs, men husk sikkerheden

På QXL Shops er der noget for enhver smag. Her kan private sælgere oprette deres helt egen shop. Det vil sige, at sælgeren får sin egen butik på QXL’s platform. Som køber kan du roligt kigge igennem de mange forskellige shops. Måske finder du en bestemt shop, som du bliver særligt glad for. Ved hjælp af søgeagenten kan du holde dig opdateret omkring de enkelte shops, men også blot omkring en specifik vare. Nøjagtigt som du kender det. Men når du kommer til at skulle betale i vores online auktion, så er det vigtigt, at du er opmærksom.

Køb bare løs, men husk sikkerheden

Inden dit køb

Det er vigtigt, at du ikke bare køber det første og det bedste, når du handler gennem en online auktion. Læs gerne vores artikel Sådan gør du en god handel på en online auktion. Her kan du læse om den bedste strategi, så du kan få den bedste oplevelse med at handle på vores online auktion. Her giver vi for eksempel tips og tricks til at foretage en fornuftig research, bestemme en beløbsgrænse og have en dialog med sælgeren.

Sikkerhed er vigtigt

Der er mange måder, hvorpå man kan sørge for sin sikkerhed på internettet. Når du får lavet en computer-optimering, foretages en grundig gennemgang af dit system og dets sikkerhed. I vores artikel Kan man bruge hurtigt internet til andet end at vinde online auktioner, beskriver vi, hvordan hurtigt internet kan være med til at højne sikkerheden. Det samme gælder med en. Kriminelle stjæler nemlig ikke kun længere i virkeligheden ved for eksempel at tage din pung op af din lomme, men de følger også med tiden og bevæger sig ind på digitale platforme.

Vær opmærksom

Men når det så er sagt, så er en online auktion desværre ofte platformen for svindlere. Derfor er det meget vigtigt, at du er opmærksom, inden du svinger dit betalingskort. Mange af de samme regler gælder for online auktioner, som det gør for al anden form for nethandel. Undersøg grundig hvilke muligheder der er for at betale for den givende vare, og så vælg den metode, som du finder mest sikker. Betaling med kreditkort anses for at være ret sikker, eftersom din bank i mange tilfælde vil kunne trække pengene tilbage, hvis det går op for dig, at du er blevet snydt. PayPal er også en god mulighed, da dem du handler med ikke har adgang til dine kortoplysninger. Dine oplysninger bliver nemlig hos PayPal, som fungerer som en form for mellemmand. Hvis du skal betale forud for en vare, så er det vigtigt, at du har et kendskab til sælgeren, ved at personen er oprigtigt og ved at personen ikke er falsk. Dette vil spare dig for mange uheldige situationer.