QXL.dkArkiv

Annonce:

Indret dit hjem efter dit stjernetegn

Har du nogensinde overvejet, om måden, du indretter dit hjem på, kan være påvirket af dit stjernetegn? Astrologi er en måde at forstå sig selv og verden på. Hvis du hver morgen supplerer din morgenkaffe med dagens horoskop, er det måske værd at overveje, om din boligindretning bærer præg af dit stjernetegn. Kunne det ikke være interessant, hvis en astrolog – blot ved at kigge på boligindretningen – kunne gætte, hvilket stjernetegn du er?

Find inspiration i dit stjernetegn

Måske er der nogle bestemte farver, der har en særlig effekt på dig, og som enten får dig til at føle dig rolig eller utilpas. Tror du på astrologi, kan det være dit stjernetegn, der har indflydelse på dette. Ved at kigge nærmere på dit horoskop, kan du blive klogere på, hvordan du bør indrette dit hjem. Mennesker født i tvillingens tegn er eksempelvis ofte nysgerrige og glade for forandringer, og de har derfor brug for et hjem, der afspejler liv og energi. En sådan stemning kan skabes ved hjælp af prints og stærke farver, der giver liv til rummene. Det kan desuden være en god idé at kombinere moderne møbler med retromøbler, så du let kan ændre på indretning og stil, når du har lyst. Modsat tvillingen vil jomfruen gerne have et hjem, der bærer præg af fred og ro. En pallette af cremefarver og neutrale farver kan være med til at give de enkelte rum en fornemmelse af ro. Samtidig passer tynde gardiner og fine lysestager af glas godt til den mere forførende side af jomfruen.

Dit horoskop afslører dog langt mere end blot tendenser i din boligindretning. Dit stjernetegn og dit horoskop kan også hjælpe dig i jagten på en ny kæreste og gøre dig klogere på, om I passer godt sammen. Det kan være nyttig viden, før I tager på boligjagt sammen.

Shop møbler på nettet

Uanset om du er tvilling eller jomfru og skal købe nye møbler til din bolig, er det nemt at shoppe møbler og nips til indretningen på nettet. I stedet for at bruge tid på at besøge utallige møbelbutikker i jagten på den perfekte sofa, har du et væld af butikker lige ved hånden, hvis du handler på nettet. Ulempen ved at handle på nettet er selvfølgelig, at du ikke kan mærke, hvor blød sofaen er, men til gengæld har du et langt større udvalg at vælge mellem. Ved at handle på nettet har du også et bedre overblik over rabatter og tilbud, hvilket er med til at sikre dig, at du får den bedste pris på dit nye møbel.

Hvis du som tvillingen gerne vil kombinere nyt og gammelt i din indretning, er det også let at shoppe genbrugsmøbler på nettet. Her finder du både forskellige salgssider, hvor private kan indrykke salgsannoncer på deres brugte ting, samt et væld af webshops, hvor professionelle sælger fine lopper til gode priser. Du har derfor rig mulighed for at finde unikke ting til din boligindretning på nettet, samtidig med at du sparer penge på at købe genbrug.