QXL.dkArkiv

Annonce:

Hvilken type alarmsystem skal du vælge?

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

I Danmark er der i løbet af de seneste år solgt rigtig mange alarmsystemer til private hjem. Det kan hænge sammen med, at Danmark er det land i Norden med flest antal indbrud i private hjem pr. indbygger om året. I Europa ligger vi også i toppen i samme statistik. Vi er simpelthen ikke gode nok til at sikre vores hjem mod indbrud. Selvom tal fra Danmarks Statistik viser, at indbrudsraten har været faldende de seneste år, frygter mange danskere at få indbrud i deres hjem. En løsning på denne frygt kan derfor være at investere i et privat alarmsystem. Men hvilken slags system skal du vælge?

Hvilken type alarmsystem skal du vælge?

Alarmsystemer med og uden abonnement

Der findes grundlæggende to typer af alarmsystemer til private hjem. Det ene er med abonnement til en kontrolcentral, og det andet er uden. En alarm med abonnement sender et signal videre til en kontrolcentral, hvis din alarm går, og herefter rykker en vagt ud, hvis der er indbrud, og politiet bliver alarmeret. En alarm uden abonnement giver kun dig besked uden at sende alarmen til en central, så du selv skal følge op på indbruddet.

Herudover er der mange alarmsystemer, hvor du har mulighed for at koble et overvågningskamera til alarmen. Der findes intelligente alarmsystemer, hvor fintfølende fotosensorer aktiverer alarmen ved selv den mindste bevægelse. På verisure.dk kan du blandt andet læse om disse intelligente alarmsystemer og teste, hvilken alarmpakke der passer til dine behov. Det er nemlig forskelligt alt efter, hvor stort dit hjem er, og om du bor i lejlighed eller hus.

Fordele ved alarmer med og uden abonnement

Hvis du vil have den største grad af tryghed, bør du overveje en alarm med abonnement. Så er du sikker på, at den tilhørende kontrolcentral reagerer og sender en vagt lynhurtigt ud, hvis der opstår indbrud, og at politiet bliver kontaktet. Denne type alarm er også smart at have installeret i dit sommerhus, hvor du ikke selv har mulighed for at rykke hurtigt ud, hvis alarmen går. Desuden undgår du at risikere at skulle stå ansigt til ansigt med en indbrudstyv, hvis tyven stadig er der, når du selv når frem.

En alarm uden abonnement er en billigere løsning, fordi du ikke skal betale et månedligt abonnement. Du betaler altså kun et engangsbeløb for alarmen. Hvis du har vakse naboer i dit kvarter, som du har gode aftaler med, kan de hurtigt reagere på lyden af din alarm og løbe over for at se, hvad der foregår. Naboer kan altså fungere som din private vagtcentral, men det kræver selvfølgelig, at de er hjemme til at kunne høre alarmen og tør og kan reagere hurtigt. Der bliver ikke automatisk sendt en vagt eller ringet til politiet. Det skal du selv gøre.

Tyveri-, brand- og vandalarm i én løsning

Når du nu er i gang med at sikre dig mod indbrud, hvorfor så ikke også sikre dig mod brand- og vandskade i samme omgang? Hos mange alarmfirmaer kan du få det hele i én alarmpakke. Er du kunde hos Privatsikring, kan du få en samlet sikkerhedspakke til særpris. Læs om Verisure alarmer hos privatsikring.dk, hvis det er relevant for dig.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilken alarmtype man skal vælge. Her er Verisures Facebookside en god kilde til tips og tricks angående alarmer, og du kan læse historier fra det virkelige liv om folk, der har haft gavn af alarmsystemer.