QXL.dkArkiv

Annonce:

Har du haft et forsinket fly indenfor de sidste tre år?

Du kan få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis du har oplevet en flyforsinkelse indenfor de sidste tre år, og dit krav er kompensationsberretiget. Du kan til din egen fordel hente hjælp hos flypenge.dk - med deres hjælp og erfaring kan du spare dig selv for mange timers arbejde med besvær og stress. De hjælper dig også med ikke at komme til at udføre ulovlig inkasso, da de er autoriseret af Politiet. Deres mission er at gøre dig glad, for hvis du er glad, bliver de også glade. Du kan altid kontakte dem, hvis du har problemer med flyrejser - så står de klar til at hjælpe dig til hver en tid.

Har du haft et forsinket fly indenfor de sidste tre år?

Hos flypenge.dk kan du tjekke dine rettigheder for kompensation for forsinket fly. Din ret til kompensation bortfalder, hvis flyforsinkelsen skyldes usædvanlige omstændigheder. De usædvanlige omstændigheder kan eksempelvis være dårligt vejr eller strejker, hvor flyselskabet ikke selv har kontrol over omstændigheden. Det du skal gøre er at oprette din klage i deres system. Når klagen er oprettet i flypenges system, går de hurtigst muligt i gang med professionelt, at arbejde på din sag. Sagen bliver sendt til de operative flyselskab, så snart den er klar. Hvis de vinder sagen, bliver pengene hurtigst muligt overført til din bankkonto. Hvis de ikke vinder sagen kræver de ikke betaling for din hjælp. Det er altså 100% risikofrit, og de tager kun betaling, hvis du rent faktisk også selv får dine penge.

Størrelsen på din kompensation afhænger af, hvor lang ruten er, og hvordan din oplevelse er. Hvis flyet er mindst to timer forsinket, har flyselskabet pligt til at tilbyde dig forskellige rettigheder. I visse tilfælde kan du have ret til forplejning - eksempelvis betaling af mad og drikke i lufthavnen eller hotelovernatning med transport til og fra lufthavnen, hvis det bliver en nødvendighed, samt adgang til at kunne foretage to telefonopkald eller mulighed for at sende e-mails - du skal derfor altid huske at gemme dine kvitteringer, både for eventuelt hotelophold, og eventuelt køb af mad og drikke.