QXL.dkArkiv

Dette indhold er sponsoreret

Giv dit hjem mere personlighed - gør brug af genbrugsmøbler

Giv dit hjem mere personlighed - gør brug af genbrugsmøbler

Dit hjem skal helst afspejle, at det er dig der bor i det, og ikke blot være endnu en side i boligkataloget. På den måde kan du virkelig føle dig hjemme og tilpas i dit eget hus, og nyde de omgivelser du har skabt dig. Der findes flere måder, hvorpå du kan give dit hjem et skud personlighed. En af mulighederne er at gå på udkig efter genbrugsmøbler, eller mere specielle møbler, lavet med anderledes materialer. Du kan også bygge dit eget møbel - så bliver det næsten ikke mere personligt. Læs videre her, og få tre gode tips til, hvordan du kan give dit hjem lidt ekstra personlighed ved hjælp af genbrugsmøbler.

Køb møbler af genbrugsmaterialer

Der findes flere forskellige virksomheder, som specialiserer sig i at lave nye møbler af genbrugsmateriale. Du kan eksempelvis tage et kig på Kabeltromlen.dk, og finde møbler til hele huset lavet af gamle kabeltromler, traller fra byggepladser og andre fede materialer. Genbrugsmaterialerne er med til at give møblet et fedt og unikt udseende, og du får på den måde mulighed for at tilføje noget anderledes og spændende til din indretning. Det er bare med at gå på udkig på nettet eller i din egen by, og se hvilke spændende ting du kan finde.

Lav selv

Som nævnt bliver det næsten ikke mere personligt, end at lave dit møbel selv. Så hvis du vil gå all in på personlighed og samtidig er lidt handy, så er det bare med at gå i gang selv. Har du ikke prøvet at lave så meget selv før, kan du også finde videoer på nettet, som kan hjælpe dig godt på vej. Prøv dig frem, og se om du kan få lavet noget fedt. Det er vigtigt at huske på, at det altså ikke behøver at blive helt perfekt. Hele meningen er jo, at møblet skal bringe lidt ekstra personlighed ind i dit hjem. Derfor gør det altså ikke noget, hvis der er nogle sjove detaljer eller nogle små fejl rundt omkring. Det hele er med til at gøre møblet specielt og til dit eget. Så frem med værktøjet og giv den gas, så du stolt kan vise dine nye møbler frem.

Køb brugt

Har du ikke overskud til det helt store gør-det-selv arbejde kan du i stedet gå på udkig i de lokale genbrugsforretninger, eller sider på nettet, hvor folk sælger ud af deres ting. Begge steder er der rig mulighed for at finde en masse fede fund, som kan give dit hjem lige det ekstra, som det har brug for. Det smarte er, at du altid kan give det du finder en klat maling, hvis du ikke helt synes det passer til din stil. På den måde kan du tilpasse det, så det passer perfekt til dit hjem og til din stil. Der er også noget yderst tilfredsstillende ved at finde et fedt møbel, som andre ikke har kunne få mere ud af, men som nu kan få lov til at få helt nyt liv hos dig i dit hjem.