QXL.dkArkiv

Annonce:

Gør din bolig unik med tapet og fototapet

Karakter og elegance til væggene på et øjeblik

Indretning med tapeter har i de foregående tiår desværre været overset, og når du hører ordet “tapet”, tænker du nok enten på mylderet af blomstrede tapet-marker fra sommerhuset eller tunge 70’er-brune mønstrede flader hjemme fra dine bedsteforældres entré! Men tapet er nu så meget andet - og i dag kan teknologien printe knivskarpt fototapet, ligesom du kan få et væld af lækre tapeter i avancerede mønstre og med elegante teksturer.

Gør din bolig unik med tapet og fototapet

Er du træt af tomme, hvide vægflader rundt omkring i boligen, så læs med her. De smukke tapeter findes i enhver indretningsstil og der er mønstre og farver for enhver smag.

Tapet-trend: Vis dig selv!

Lige nu er den største indretningstrend, at det skal være afslappende at være hjemme og ikke mindst skal indretningen give dig ny energi. Det ser man særligt ved det at få flere planter og naturmaterialer ind i boligen, ligesom møblerne skal være til at leve i - ikke til at “sidde til show” i!

Kunne du tænke dig at få lidt mere ro og personlig charme ind i fx din stue, kan du finde et væld af forskellige motiver hos nicetapet.dk. Er du til bøge- eller birkeskov, til strand og solnedgang, eller hvad med at få eftertænksomhed og karisma ind i hjemmet med en storslået stjernehimmel og kosmiske galakser?

Fototapet er nemt at sætte op og som oftest er det meget nemt at tilpasse størrelsen til netop en del af en væg, en hel væg eller flere vægge. Et fototapet giver dig god mulighed for at indrette dit hjem på en unik og karakterfuld måde, da det fungerer som et stort kunstværk. Sæt gerne et 2-4 meters felt af fototapet op bag sofaen, ved en bordende ind mod væggen eller ved sengens hovedende.

Hvordan får jeg en billig pris på mit næste tapet?

I dag finder du et væld af flotte typer af tapet på nettet, og det behøver skam ikke være dyrt at lave den lille make-over i boligen med farver og skønne mønstre på væggen. Her finder du både det største udvalg, samtidig med at de gode mængdetilbud online hos maler-maling.dk.

Du kan altid spare gode penge, og meget besvær, hvis du laver en grundig beregning af, hvor meget tapet du skal bruge. Mål derfor rummene eller de udvalgte vægfelter op, og husk at lægge 20 cm til i længden (dvs. fra loft til gulv), ligesom du skal være opmærksom på, hvad tapetets “rapport” er, hvis det er et tapet med mønster. Rapport betyder det mellemrum, som mønstret gentages med, sådan at tapetbanerne kan overlappe hinanden usynligt.

Når du har udregnet dit behov kan du langt nemmere bestemme hvor meget tapet, du får behov for, hvilket både sparer dig for katastrofen ved at stå med for lidt tapet, men også penge, da du ikke køber for mange ruller tapet. Bliver der alligevel lidt tilbage, kan du overveje at bruge det overskydende tapet til at lave et farverigt felt i gangen eller køkkenet. Har du en hjælper, er det meget nemt at sætte tapetet op med de rette redskaber. Man får let taget på de lange baner, så tapet giver i sandhed en lynhurtig, lækkert make-over!