QXL.dkArkiv

Annonce:

Gør dig et røverkøb og få en god hjemmeside

Hvis du som så mange andre danskere også elsker at krejle, så er dit motto måske ”Jo billigere, jo bedre,” Det er en fantastisk følelse at få et godt tilbud, når man har kæmpet om at få forhandlet sig til den gode pris. Derfor elsker vi at høre lyden af et godt tilbud. Ordet ’gratis’ er også sød musik for ørerne, og det er jo nok den ultimative drøm for en krejler. At få pruttet prisen ned, indtil det bliver gratis. Vidste du, at du kan få en hjemmeside helt gratis? Helt uden at skulle stå og krejle. Det lyder næsten helt skørt, at man kan sætte en hjemmeside med indhold op uden at skulle betale en krone. Det er dog ikke helt risikofrit, men det er nemt at sætte op.

Gør dig et røverkøb og få en god hjemmeside

Hvordan laver jeg en gratis hjemmeside?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men man kan sagtens sætte en hjemmeside op, kvit og frit. Måske har du en virksomhed, som kunne trænge til en kærlig hånd med en hjemmeside. Det kan være, at du for nylig er blevet selvstændig og gerne vil starte en hjemmeside op. Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du gerne vil have en hjemmeside, der er helt i orden, men det behøver det ikke at være. Man kan nemt google sig frem til det, og sådan får du en gratis hjemmeside, som er nem at sætte op.

Et godt tilbud

Som sagt er det at sætte en gratis hjemmeside op ikke helt risikofrit. Du risikerer en mere ustabil hjemmeside, end en du har betalt for at få sat op. Derudover får du ikke dit eget domæne, og du får generelt mindre fleksibilitet. Som nyopstartet virksomhed eller selvstændig vil man allerhelst have størst kontrol som muligt over sin hjemmeside, fordi hjemmesiden kan være altafgørende for, hvordan virksomheden bliver betragtet af brugerne. Det kan altså godt betale sig at give lidt ekstra for at få en hjemmeside af god kvalitet. Hvis du betaler for din hjemmeside, åbner det op for:

 1. 1. Mere kontrol over din hjemmeside – bl.a. layout og design
 2. 2. Stabil og hurtig hjemmeside
 3. 3. Du bestemmer selv domænet

Så selvom en gratis hjemmeside kan lyde indbydende, så er der i virkeligheden flere risici. Det giver derfor lidt mere mening at betale lidt ekstra for en hjemmeside, men hvor alting er i orden. Så behøver du ikke bekymre dig for, om dine kunder overhovedet kan indlæse din side.

Hvad betaler man for?

Priser på hjemmesider kan veksle utroligt meget. Det kommer meget an på, hvor høje krav du stiller. Bl.a. hvor flot designet skal være, og hvor stor brugervenligheden skal være. Hvis du er en større virksomhed, har du måske lidt større budget. Du kan stille særlige krav og kan gå mere op i de små detaljer for at optimere hjemmesiden. Hvis du er privatperson, er budgettet nok lidt mindre, men det betyder ikke, at man behøver at slække på kvaliteten. Du kan som privatperson sagtens lave en simpel, men effektiv hjemmeside ud fra et WordPress-tema.

Design efter dit budget

Hjemmesidedesign kan også veksle meget, alt efter om man har det fint med en skabelon eller ønsker at komme i kontakt med en grafiker. Der er forskellige designmuligheder efter budget:

 1. 1. Meget billigt: Hvis du ønsker, at det skal være så billigt som muligt, så vil dit foretrukne valg være et færdigt WordPress-design lavet ud fra et WordPress.
 2. 2. Billigt: Hvis du har lidt flere penge til gode, så kan du få et design ud fra et WordPress-tema, men dine ønsker kan tilpasses lidt bedre. Så sikrer du et mere personligt udtryk, end hvis du valgte et helt færdigt WordPress-design.
 3. 3. Dyrt: Hvis du har budgettet til det, kan det være en idé at få et design lavet af en grafiker. Det vil blive et helt unikt design til dig som ved, hvilken stil der passer til din virksomhed.
 4. Opgradér din hjemmeside

  Hvis du betaler lidt ekstra, kan du også fokusere på god brugervenlighed og funktionalitet. Funktionalitet er alle de funktioner, som din hjemmeside skal have, og som de besøgende kommer til at kunne bruge. En højere funktionalitet skaber større brugervenlighed, selvom det også kommer til at koste lidt ekstra. Hvis du ikke har pengene til de mange funktioner, kan man stadig lave en almindelig hjemmeside. Der kan man dog kun fremvise tekst og billeder.

  WordPress-hjemmesiderne tilbyder mange gratis og Premium-plugins alt efter dine ønsker. Det er funktioner som søgemaskineoptimering og hastighedsoptimering, så du får en hurtig hjemmeside, og din hjemmeside tilpasser søgemaskinerne bedre.

  Fordelen ved at betale lidt mere for en hjemmeside er også, at hvis der går noget galt, så er online support kun få klik væk. WordPress kan være en fordelagtig løsning, så du kan få en hjemmeside af høj kvalitet. Du kan få et godt tilbud og betaler også for en bedre service. Selvom det er din første eller femte hjemmeside, så kan du spare tid og potentielt også penge.