QXL.dkArkiv

Annonce:

Gå aldrig ned på forsikringer

Uanset om du skal sælge eller købe auktionsvare, så skal man aldrig gå ned på forsikringer. Selvom det danske velfærdssystem gør, at man kan ignorere mange forsikringstilbud, så er der fortsat enkelte, som man ikke kan undvære.

Forsikringer giver overskud

Selvom det kan være en jungle at finde rundt i forsikringsverdenen, så er det også en kæmpe fordel, at man ikke skal bekymre sig om skader på ens ejendele. Det giver grundlæggende mere overskud i hverdagen, da man ved, at man altid er dækket. Nedenstående beskrives de mest hyppige typer af forsikringer, men der er også rigtig mange forsikringstyper, som ikke er almenviden hos de fleste danskere. Kreditforsikring er f.eks. fuldstændig essentielt hvis man som virksomheder gerne vil sælge eller købe andele af andre virksomheder. Gennem kreditforsikring sørger man for, at man ikke bliver snydt for penge. Gennem auktioner er der også bestemte handelsregler, som bør vide lidt om, uanset om man ønsker at sælge eller købe.

Bilforsikringen

Ansvars- og kaskoforsikring til bilen er en absolut nødvendighed, og det er det især fordi, at ansvarsforsikring er lovpligtigt. Det resulterer også i, at man kan slippe for store bekymringer i trafikken. Hvis man er så uheld at komme ud for et trafikuheld, så skal man blot tænke på ens mentale helbred, da ens forsikring burde dække eventuelle bilskader. De fleste bilforsikringer har dog en selvrisiko på et bestemt beløb, som man altså selv skal betale.

Forsikringer til hjemmet

Forsikringer i hjemmet er også en fornuftig investering. Indboforsikring kan giver erstatning på boligskader i form af f.eks. brand, indbrud osv. Dertil er det en god idé at supplere med en skadesforsikring, som kan dække i tilfælde af skader på beboere eller gæster i hjemmet. Ligesom med bilforsikring, så giver det tryghed og overskud. Dertil kan det være en god idé at læse det med småt, og finde ud af, hvad forsikringen præcist dækker. Det er f.eks. ikke særlig typisk, at en hjemmeforsikring dækker skader på computere eller mobiltelefoner.

Rejseforsikringen

Rejseforsikring er ikke lovpligtig, men er utvivlsomt en af de mest undervurderede forsikringstyper der er at vælge imellem. Der er rigtig mange, som ikke er klar over, hvor meget de kan være dækket under deres ferie. En rejseforsikring kan bidrage til et større overskud på ferien, da man gennem en rejseforsikring bl.a. er dækket, hvis man er nødsaget til at rejse hjem før tid. En god rejseforsikring kan sørge for hjemtransporten uden, at det kommer til at koste kassen. Det kan være uoverskueligt at sætte sig ind i rejseforsikringer, da der er rigtig mange tilvalg at vælge imellem. Med det sagt, så kan vigtigheden i en rejseforsikring kun understreges, og det fleste bliver overrasket over hvor godt kan man blive dækket. Læs mere her.

Få den bedste pris

De fleste forsikringsselskaber vil gerne have dig som kunde, og det skal man huske på, når man skal vælge en forsikring. Man skal have tålmodighed til at forhandle og diskutere forsikringerne, da man oftest kan spare en del penge. Derudover, så er der rigtig mange forsikringsselskaber at vælge imellem, og det er værd at undersøge dem alle sammen, og derved sørge for, at man får den bedste og billigste forsikring. Her kan det også være værd at overveje om man ikke kan få samlerabat, hvis man f.eks. har flere forsikringer i det samme selskab.