QXL.dkArkiv

Annonce:

Find inspiration til fødselsdagsgaver til mænd og kvinder

Denne artikel er udarbejdet i samarbejde med dingaveguide.dk, og derfor kan artiklen indeholde betalte links.

Find inspiration til fødselsdagsgaver til mænd og kvinder

Står du over for at skulle finde en fødselsdagsgave til en eller flere, du holder af, i den nærmeste fremtid? Det kan indimellem være svært at finde gaver, og det gælder, uanset om det er til en mand eller kvinde. Kender du personen godt, kan man til tider lægge et ekstra pres på sig selv i ønsket om at finde den helt perfekte gave. Man kan hurtigt ende med at se sig blind på mulighederne og afskrive alt, fordi det ikke er godt nok. Omvendt kan det også være rigtig svært at finde en gave til en fødselsdag hos en kvinde eller mand, man ikke kender særlig godt. For hvad kan de egentlig lide? Hvad vil de sætte pris på? Fat mod! I denne artikel får du inspiration til, hvad du kan forære i fødselsdagsgave – både til mænd og kvinder. Vi har inddelt gaveinspirationen i tre forskellige prisklasser, således du nemt og hurtigt kan få et overblik og se, hvad der falder inden for dit gavebudget.

Fødselsdagsgaver – 100 til 200 kr.

Skal du finde en gave i et prisleje på mellem 100 og 200 kr. til en mand eller kvinde, kan du både vælge at finde noget lækkert til maven og ganen eller en fin lille ting til boligen. Er modtager vild med lækre snacks og gyldne dråber, kan du med fordel forære eksklusiv chokolade, specialøl eller en velsmagende vin. Det er de klassiske gaver til både mænd og kvinder, og det er typisk den sikre løsning, hvis du ikke kender modtager ret godt. Omvendt kan du også kigge nærmere på fine ting til boligindretningen som små træfigurer fra populære brands, vaser eller andet nips.

Fødselsdagsgaver – 250 til 500 kr.

Skruer du en smule mere op for budgettet, får du pludselig endnu flere muligheder til rådighed – f.eks. spændende oplevelsesgaver. Populære oplevelsesgaver er gavekort til brunch, cafétur eller biograftur, men du finder også øl- og romsmagninger, flødebollekurser, chokoladekurser og lignende. Oplevelsesgaver er en vinder hos både mænd og kvinder, og det er det sikre valg, når du skal finde en fødselsdagsgave. Skal din gave være endnu mere personlig, kan du med fordel finde en velduftende parfume eller et smykke til både en mandlig og kvindelig fødselar.

Fødselsdagsgaver – 500 kr. og opefter

Skal du til en 18-års fødselsdag eller en rund fødselsdag i nærmeste fremtid, kan det være, at dit budget er højere end normalt. Det er ikke uvant, at folk spenderer mere på gaver til runde fødselsdage og 18-års fødselsdage, da det er særlige fødselsdage. Har du et budget på 500 kr. eller mere til rådighed, kan du enten vælge at investere i et fint stykke design i form af boliginteriør, smykke eller ur. Ofte giver folk en gave med betydning, og som minder modtager om, hvem der har givet den.