QXL.dkArkiv

Annonce:

Find din hellige gral

Alle med en smule samlergen, har en hellig gral, som vil fuldende samlingen. Jagten på den hellige gral er samlerens ultimative jagt.

Find din hellige gral

Få hjælp til jagten

Det er faktisk ret nemt at få hjælp til en skattejagt. Mennesket generelt elsker en god skattejagt, og dine nærmeste vil selvfølgelig gerne hjælpe… Men… Vidste du, at de fleste professionelle faktisk også gerne vil hjælpe dig? Find de mennesker, som du regner med vil høre om det, hvis din hellige gral dukker op på markedet, i både indland og udland. Gerne personer, som er gammel i gårde i den branche din gral kunne dukke op i. Giv dem et budget og lad dem undersøge markedet for dig.

På samme måde kan du på QXL – og sikkert også andre steder – oprette en søgeagent på din profil, som giver dig besked hvis din hellige gral bliver sat til salg på siden.

Sæt budget

Sæt et budget for din hellige gral. Hvor meget må den koste? Selvom du tænker, at du må og skal eje den ”for enhver pris”, så lav alligevel denne øvelse: Tænk over hvad du regner med, at din gral kommer til at koste. Tilføj så 10% til prisen og bliv ved med dette, til du tænker ting som ”Det kommer an på standen”, ”Så meget kommer den altså ikke til at koste”, ”Nu kan jeg ikke være med længere” eller lignende. Det er sådan omtrent der din max pris er. Det er dit budget. Noter det ned. Så bliver det også lettere at give slip, hvis den næste gang gralen kommer op på markedet til en pris, hvor du ikke kan være med.

Slå til

Sørg for at være klar til at slå til, når din gral dukker op. Læg penge til side, og bliver du overrasket over hvor hurtigt den er der, lån 15000 hurtigt og sammenlign lån med MoneyArcher appen.