QXL.dkArkiv

Annonce:

Find det rette professionelle look

Der kan være mange sammenhænge, hvori man bliver inviteret til et vigtigt event eller møde, hvor det virkelig gør en forskel, at man fremstår som seriøs og professionel. Det kan være i forbindelse med arbejde, men kan også være socialt eller omhandle et emne eller en sag, man selv går meget ind for. I disse situationer vil man gerne gøre sit bedste for at gøre et godt førstehåndsindtryk.

Find det rette professionelle look

Et gennemført outfit

At sammensætte et outfit, der er gennemtænkt og virker sammenhængende, kan måske være svært for nogle. Men det kan godt betale sig at prøve, da det desværre ikke er til at komme udenom, at folk har det med at dømme og lave antagelser baseret på ens udseende og udstråling. Heldigvis behøver det ikke at være så svært at finde en kombination, der gør et godt udtryk.

Dit outfit bør passe til begivenheden. Det er kikset at komme med tøj, der virker for afslappet, men det kan være mindst lige så kikset at være for fin i tøjet. Dette kan sende et uheldigt signal, hvilket man selvfølgelig gerne vil undgå. Så sørg for at have sat dig lidt ind i typen af begivenhed, så du har en idé om, hvordan det er mest passende at være klædt. Til nogle anledninger er et pænt jakkesæt mest passende, men det kan også sagtens hænde, at nogle jeans med en pæn skjorte er et godt valg. Nogle gange har begivenhed også en forudbestemt dresscode, hvilket gør det noget nemmere at planlægge sit tøj.

Tænk på detaljerne

En ting er tøjet, men detaljer som accessories og sko kan virkelig være med til at runde dit look af. Her er det for eksempel en god idé at kigge på ting som armbåndsure. Et pænt ur, der passer til resten af dit look, kan give et sammenhængende og gennemført resultat. Dette er med til at sende et signal om, at du har styr på tingene og er detaljeorienteret. Der er masser af gode muligheder for at finde flotte ure i forskellige stile som for eksempel på denne side. Her kan du for eksempel finde flotte Seiko ure til kvinder og til mænd.

Find et ur, der både passer til din egen personlige stil, men også det outfit du skal bruge til de professionelle events. Det kan også være en god idé at have mere end et ur, så du kan skifte alt efter anledningen.

Stilrene designs virker altid

Hvis du helst bare vil eje ét ur, kan du sagtens finde et, der passer til stort set alt. Ved at gå efter stilrene og klassiske designs, kan dit ur bruges sammen med alle typer af farver og materialer. Seiko ure til mænd er gode eksempler på flotte og stilrene, der altid vil passe sammen med dit tøj, og som er god kvalitet og vil kunne holde i mange år. Seiko har et stort udvalg af flotte og billige ure som blandt andet Seiko Kinetic, Seiko Titanium og Seiko Solar. Disse designerure er gode valg til stort set alle anledninger.

Du kan ikke gå galt med et klassisk helt sort ur eller et af sølv. Disse farver er neutrale nok til at se godt ud og passe sammen med resten af dit look. Ved at investere i et flot og stilrent ur, ved du, at du har et ur, der kan bruges i rigtig mange sammenhænge, og som ikke går af mode.

Den rette attitude

Når du er med til et vigtigt event eller møde har dit udseende meget at skulle sige i forhold til førstehåndsindtryk. Men det er også vigtigt, at du viser en venlig, men professionel personlighed, da dette i lige så høj grad kan være det, folk kommer til at huske dig for. Sørg for at smile, holde øjenkontakt og generelt bare have en attitude, der er passende i forhold til det emne, der er i fokus. Dette kan være med til at påvirke, hvordan resten af eventet går, og hvilke muligheder, det åbner op for i fremtiden.