QXL.dkArkiv

Annonce:

Få et unikt hjem med genbrugsguld

Få et unikt hjem med genbrugsguld

Danskerne renoverer sine hjem som aldrig før, og det er godt gang i byggeprojekterne landet over. Drømmer du om at give dit hjem nyt liv, men mangler det sidste på finansieringen? Fortvivl ikke, det er mange måder at få råd til at skabe sit drømmehjem. Her kan du få gode råd til, hvordan du får råd til at lave dit drømmehjem.

Gå på jagt efter genbrugsguld

En af de største trends indenfor boliginteriør og indretning er at kombinere noget nyt og moderne, med noget gammelt. Det kan være den moderne sofa, som bliver sat sammen med et ældre sofabord eller en retro lampe. Ikke nok med, at det er trendy, det skaber også en stil i hjemmet, som bliver helt unik. Mange af os drømmer nemlig om at bo i et moderne hjem, men som helst ikke skal ligne naboens hjem. Den unikke stil kan du få, hvis du går efter at kombinere fund fra loppemarkeder og auktioner med mere moderne møbler og stilarter.

En af de bedste måder at finde genbrugsguld er ved at være aktiv på online auktionssider og genbrugssider. Det betyder, at du skal være det rette sted på det rette tidspunkt. Dette betyder selvfølgelig også, at du skal have finansieringen klar, når lige præcis det møbel, som du jagter, bliver lagt ud til salg. På online auktionssider, så er det nemlig åbent for bud i et bestemt tidsrum, og der skal du være klar ved tasterne.

En af måderne at finansiere et pludselig opstået tilbud, som simpelthen er for godt til at gå glip af, er ved at låne pengene. Heldigvis kan du finde lån der udbetales med det samme online, sådan at du kan have pengene på kontoen inden auktionen starter.

Guld for lånte penge

Fordelen med at låne penge, som bliver udbetalt med det samme, er selvfølgelig at du får mulighed for at være med i budrunden. Du har nemlig pengene tilgængelig i løbet af ingen tid. De fleste online låneudbydere er ikke interesseret i at vide, hvad du skal låne penge til, og de kræver heller ikke, at du stiller noget i sikkerhed for lånet. Det er derfor mulighed for at låne penge til lige det, som du har lyst til.

Ulempen med en hurtig online lån, er at det typisk kan være forbundet med høje renter. Inden du takker ja til det første og bedste tilbuddet, så er det derfor en god ide, at du sammenligner lån fra flere låneudbydere, sådan at du er sikker på at få det billigste og bedste lånet. Du skal også være helt sikker på, at du kan betale lånet tilbage, indenfor de rammer og aftaler som bliver aftalt, da det ellers kan blive en dyr fornøjelse.

Inden du shopper løs på auktionssiderne, så skal du derfor danne dig et overblik over din egen økonomi, sådan at du ved præcis hvor meget du har råd til at låne.

Lav et budget

Et budget er et overblik over dine indtægter og udgifter. For at lave et realistisk budget, så skal du altså gennemgå alle de udgifter, du har og alle de indtægter, du har. På denne måde kan du se, hvor meget du har at rutte med hver eneste måned, og hvor meget du kan bruge på genbrugsguld eller evt. på at betale ned på et lån.

De fleste, som gennemgår sin økonomi, oplever at det er muligheder for forbedringer. Det kan være, at du finder passive abonnementer, som du kan afmelde. Det kan også være at du betaler mere for vand og varme, end det som du ville gøre hos en ny leverandør. Det kan også være at du kan spare penge på at lave madplaner, og dermed også systematisere dine indkøb. Her finder du gode råd til at lave madplaner på budget. Måske kan du få råd til endnu flere retro-møbler i fremtiden?

Blive inspireret online, gør det selv offline

En anden måde at skabe et fornyet hjem, uden at det behøver at tømme kontoen, er hvis du gør det selv. Hvorfor ikke bruge online auktionssider, interiørsider og blogs, til at få inspiration til, hvordan du kan trylle gamle møbler om til nye spændende møbler. Måske kan du faktisk lave den gamle IKEA-hylde om, til en helt unik, farverig reol? Mulighederne er mange, det er kun kreativiteten som sætter grænserne. Selv om du ikke har den store håndværksmæssige baggrund, så kender du helt sikkert nogen som kan hjælpe til, og der findes masser af nemme DIY-videoer online, hvor du kan finde inspiration.

Hvis du får lavet et budget, samt strammet ind i forbruget, så får du måske mulighed for at skabe lidt luft i budgettet fremadrettet. Dette kan give dig mulighed til at låne penge, næste gang du kommer over et genbrugskup, eller at du får frigjort nogle penge, sådan at du kan danne dine gamle møbler om, til unikke og personlige elementer i et moderne hjem.