QXL.dkArkiv

Annonce:

Få et skræddersyet snedkerkøkken med en helt unik tilblivelsesproces

Vil du have et snedkerkøkken, andre med garanti ikke har magen til – og som er kommet til verden på en helt enestående måde? Så læs med her, og få den fantastiske historie om snedkerkøkkener fra danske Handcrafted Interior, der håndbygger og samler dit køkken to gange!

Få et skræddersyet snedkerkøkken med en helt unik tilblivelsesproces

Der findes den slags køkkener, du køber hos de store boligvarehuse eller hos de traditionelle køkkenfirmaer med butikker i alle større danske byer. Det er metervarer, som både familie, venner og naboer kan gå ned og købe magen til. Og så er der skræddersyede snedkerkøkkener. Det er unikke køkkener, der bygges og designes på mål, så de passer til netop dit køkken.

Ægte skræddersyede snedkerkøkkener

Vi taler ikke bare standardkøkkener, der har fået en fancy skuffeforkant eller en låge i et eller andet dyrt ædeltræ. Nej! Vil du have skabe på 63 cm i bredden eller andre skæve mål? Har du en skæv væg eller nogle irriterende rør, der skal indarbejdes pænt i køkkenelementerne? Eller er der brug for, at højskabene følger hældningen på den skrå væg langs taget? Ja, så kan det lade sig gøre.

Og har du brug for en helt særlig indretning eller specielindsatser til skufferne eller skabene? Eller skabe på 5 meter i højden? Så er det også muligt! Eller vil du bare have et køkken, du ved er bygget i eksklusiv snedkerkvalitet med fingertappede skuffer og fantastisk finish? Eller er skabt, så det ligner det køkken, din bolig oprindelig blev født med? Så er det her, det kan lade sig gøre.

Dit køkken bliver bygget to gange

Leverandøren vi taler om, hedder Handcrafted Interior. Det er en dansk køkkenvirksomhed med egen produktion i Letland. Når du køber et køkken hos Handcrafted Interior, bliver det skræddersyet nøjagtigt, som du vil have det på mål, der passer præcist til dit køkken. Opmålingen foretager firmaet selv hjemme hos dig, så de er sikre på, at alt er målt korrekt op.

Derefter går et team af firmaets 35 snedkere i gang med at bygge og samle køkkenet på fabrikken i Letland. Alle køkkenelementer bygges i hånden. Elementerne samles, og hele køkkenet stilles op, så de er sikre på, at det passer nøjagtigt på de mål, firmaet har taget hjemme hos dig.

Derefter skilles køkkenet ad igen, og fragtes til Danmark. Her bliver det sat op af nøjagtig de samme snedkere, som byggede køkkenet i Letland. Det giver køkkener, der hurtigt er sat op. Og der er ingen sjusk, mispasninger eller hovsaløsninger, som kommer til at irritere dig bagefter.

Du betaler kun for selve køkkenet

Også prisen er helt unik. For hos Handcrafted Interior bliver der ikke brugt en masse unødige penge på at leje dyre forretningslokaler på fremtrædende placeringer på storbyernes hovedstrøg eller i storcentre. I stedet har Handcrafted Interior valgt kun at have to showrooms i henholdsvis København og Aarhus. Her kan kunderne se nærmere på firmaets køkkener, badeværelser og skabsløsninger. Derfor slipper du som kunde for at betale for meget for dit nye snedkerkøkken.

Vil du også have et unikt snedkerkøkken?

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne for at få et unikt snedkerkøkken? Besøg firmaets hjemmeside eller ring og bestil tid til et besøg i et af deres showrooms.