QXL.dkArkiv

Annonce:

En julegave til havefolket

December nærmer sig med hastige skridt, og derfor kan det være en god idé at få styr på julegaverne til dine kære. Har du en ven eller et familiemedlem, som elsker at gå i haven, er det oplagt at købe en gave, som kan bruges der.

En julegave til havefolket

Et godt par havehandsker

For alle mennesker, der kan lide at gå i haven, er det ganske brugbart at have et par havehandsker. Disse kan blandt andet bruges, hvis der skal beskæres en rose, som har torne på.

Havehandsker kan ligeledes være gode at bruge, hvis der er noget, der skal males, eller du skal have hænderne ned i den kolde jord i lang tid. På den måde bliver det nemlig meget mere behageligt at opholde sig i haven.

En haveslange til de tørre tider

Vokser der blomster og grøntsager i modtagerens have, er det naturligvis nødvendigt med en haveslange. Det er ikke altid, at regnen er nok til at holde planterne i live. Vil man undgå, at ens hårde arbejde går tabt, når det er tørt i vejret, må man derfor anskaffe sig en haveslange.

Skal du blive klog på hvilken haveslange, der er bedst, kan du med fordel besøge haveunivers.dk. Udover test af haveslanger kan du blive klogere på motorsave, ukrudtsbrændere og eller måske en løvsuger.

Græsslåmaskinen er nødvendig

Har modtageren af din gave en græsplæne, er det nødvendigt med en græsslåmaskine. Dette kan være en rigtig god gave, da du er sikker på, at den vil blive brugt.

Der findes mange forskellige typer af græsslåmaskiner, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du gør dig umage for at finde den maskine, som passer modtageren bedst. Det kan blandt andet være, at der skal stilles krav til, hvor hurtigt græsslåmaskinen kan slå græsset, eller hvor stille den er, når den ordner plænen.