QXL.dkArkiv

Annonce:

E-cigaretter er mindre skadelige end tobak

Her på siden kan du finde en masse brugere som hellere end gerne vil sælge deres vare, eller bytte dem. Du kan selv komme af med nogle af de gamle ting derhjemme, som alligevel står og samler støv. Tag et kig på siden, og se om ikke du kan finde lige det du går og mangler, bare husk at være opmærksom på potentielle bud fra andre.

E-cigaretter er mindre skadelige end tobak

E væske – vælg smag og nikotin styrke

Når det drejer sig om salg fra private personer, så ved vi alle sammen godt, at det engang imellem drejer sig om at være først til mølle, og derved være hurtigere end de andre. Du vil måske også komme ud for, at der er flere mennesker om de samme ting, og her kan det ende ud i, at I skal byde på det bestemte produkt. Noget som til tider kan være ret så intenst, især hvis det er to personer som er meget interesserede i den pågældende vare. Det handler om at byde højest på tid, så du skal i den grad være opmærksom på, hvad der sker, og hvad modparten byder. Som nævnt, så kan dette være en stressende affære, og derfor kan det være en god idé at have noget som kan få dig til at afstresse. For nogen er dette en cigaret, men hvis du er i gang med at skære ned på disse, så kan du overveje en e-cigaret. På denne måde kan du også ryge indenfor, og derved ikke forlade din skærm, så du konstant kan være obs på, hvad det næste skridt er. Men for at kunne ryge på en e-cigaret, så kræver det også lidt tilbehør. Dette kan f.eks. være i form af E væske, som kan fås i flere forskellige varianter, som både omhandler smag og styrke af nikotin.

Har hjulpet mange med rygestop

Når du vælger E væske har du mulighed for at ”forme” din e-cigaret som du har lyst til, ved at vælge en smag, såsom æble, og en nikotin styrke som hører under din præference. Her har du også mulighed for at gå ned i nikotin, og derved have nemmere ved helt at stoppe. Mange har oplevet at e-cigaretter helt har hjulpet dem med rygestop, men det er selvfølgelig vigtigt at understrege, at e-cigaretter ikke er sunde og gode for kroppen, det kan dog hjælpe på en endnu værre vane: nemlig almindelige smøger. Det er nemlig sådan, at det er 95 % mindre skadeligt end tobak, og det er jo en klar fordel. Så næste gang du sidder og byder på noget her på siden, så har du både mulighed for at dæmpe nerverne, samtidig med, at du kan dampe alt det du vil indenfor. God fornøjelse!