QXL.dkArkiv

Annonce:

Dette kan du gøre for at mindske risikoen for smitte og spredning

Hele verden er i øjeblikket dybt påvirket af pandemien som har hærget over hele verden i flere måneder efterhånden. Selvom vi her i Danmark er begyndt at åbne op igen, så betyder det ikke, at vi ikke skal være ekstra forsigtige stadigvæk. Så hvad kan du selv gøre for at passe på dig selv og dine omgivelser?

Dette kan du gøre for at mindske risikoen for smitte og spredning

Sådan er du ekstra beskyttet under pandemien

Efter denne virus brød ud i verden, så har mange mennesker mærket en stigende bekymring, og måske endda en generel angst for at blive smittet, eller smitte andre med COVID-19. Selvom vi skal være forsigtige, så skal det selvfølgelig ikke hæmme din hverdag, og derfor kan du her i artiklen læse mere om, hvad du kan gøre, for at være ekstra godt beskyttet. Først og fremmest er afstand en god ting. Det er vigtigt, at vi ikke går for tæt op af folk, især folk vi ikke kender. Derudover er mundbind stærkt anbefalet når du tager ud iblandt andre mennesker og f.eks. kører i kollektiv transport. Selvom hverdagen så småt er ved at vende tilbage til det ”normale”, så bør vi stadigvæk passe ekstra godt på, så vi ikke pludselig ender med en nedlukning igen. Udover at benytte sig af mundbind, hvad kan vi ellers gøre, spørg du måske?

Vælg dine handlinger med omhu

Der er mange måder hvorpå vi kan være ekstra forsigtige. Selvom mundbind kan gøre en kæmpe forskel, så kan du stadigvæk risikere at blive smittet. Derfor gør du klogt i f.eks. at shoppe lidt mere online, så butikkerne ikke bliver overfyldt med mennesker. Her på siden kan du blandt andet både sælge og købe en masse brugte ting. Det er nem måde at finde det du søger på, uden at skulle være omgivet af alt for mange mennesker på én gang. Hvis du dog alligevel vælger at bevæge dig ud iblandt resten af befolkningen, så bør du vide hvad for en type mundbind du skal benytte dig af. Du kan nemlig vælge imellem både TYPE I & II. Hvis du vil være på den sikre side, så bør du vælge FFP2, som sundhedsvæsnet også benytter sig af. Beskyt dig selv og andre mod COVID-19 ved at vælge dine dage med omhu. Nogle dage kan du overveje at shoppe hjemmefra, og når du endelig tager ud, så husk mundbind.