QXL.dkArkiv

Annonce:

Alt kan købes online

Det er ligegyldigt hvad man søger, så er det altid muligt at finde sin forespørgsel via internettet. Vi er blevet vant med det og har nok svært ved at forestille sig en hverdag uden.

Vi bestiller alt lige fra vores dagligvare til booking af service på bilen. Tiden er blevet en knap ressource, som gør at mange er opmærksomme på hvad den bruges på, og hvordan man mest hensigtsmæssig får mest mulig ud af den. Derfor er internettet også en afgørende forbindelse mellem forbruger og leverandør. Det er naturligvis ikke kun nyt der bliver købt online, der er i høj grad også brugt, som vi ser det på qxl.dk.

Interessen for at købe brugt, er ligeledes også kun steget, i takt med at man nationalt og internationalt er blevet mere miljøfokuseret. Man vil gerne lit fra den her ”smid-væk-filosofi” som vi senest har været gode til at få opbygget – og nok også lidt for gode…

Få mest mulig ud af dine vågne timer

Et døgn består af 24 timer. Heraf er det ikke unaturligt, og ikke mindst anbefalet at man minimum sover de 7-8 af dem. Dette giver os 16 vågne timer, hvor de fleste har et normalt fuldtidsjob, der giver omkring 8 timers arbejde fem dage om ugen. Altså så er vi nede på 8 timer – derudover kommer træningen, transport til-og-fra arbejde, børnepasning, madlavning, fritidsinteresser, sociale medier og mere som fylder mere og mere i vores hverdag.

Efterhånden befinder vi os i en tid, hvor vi ubevidst konkurrerer mod hinanden til at nå mest muligt, på kortest mulig tid. Dette er skadeligt for vores samfund, og giver et forkert billede af hvem vi er som mennesker.

Netop derfor boomer internettet

På baggrund af dette, er det nemlig at internettet bliver mere og populært. Det skal gå hurtigt, det skal være nemt, og netop derfor er det underordnet om der maden eller servicetjekket på bilen der bestilles bag en pc/ smartphone-skærm – bare fordi det er nemt… Mennesket bliver næsten set som en maskine, der ikke må fejle, hvilket både påvirker vores kærlighedsliv, der febrilsk forsøges at peppes op med sexlegetøj, for ikke at fremstå kedelig, også påvirker det vores helbred. Fejl skal opstå, da det er dem som flytter og udvikler os som mennesker.

Så hvad man signalerer udadtil (facaden) herunder hvad der både foregår hjemme i soveværelset, eller hvad vi deler på de sociale medier, er ikke hvad der bygger ægte lykke. Det handler mere om at have sig selv med, for at skabe den her balance i livet. Det handler naturligvis ikke om at internettet har haft en dårlig effekt på vores menneskelige udvikling, men blot mere om at det er vigtigt at kunne skelne mellem et filter og det virkelige liv.

Så når forbindelsen mellem forbrugeren og forhandleren aldrig har været kortere, er det vigtigt at man er opmærksom på forskellen mellem nice-to-have kontra need-to-have.